Dolgu Etkisi Yapan `Organik - Botox` Yöntemi Artık Türkiye`de

Alışveriş Alışveriş Dolgu Etkisi Yapan `Organik - Botox` Yöntemi Artık Türkiye`de

Tarihler: 03 Aralık 2007 Pazartesi ~ 07 Aralık 2007 Cuma

Firma: Enes Bio Estetik

Adres: Bağdat Caddesi No 351 Kat 4 Erenköy/İSTANBUL Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 368 57 62

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 3, 2007 ~ Ara 7, 2007
DOLGU ETKİSİ YAPAN “ ORGANİK - BOTOX “ YÖNTEMİ ARTIK TÜRKİYEDE…
ELEKTROPHOR SİSTEMİYLE CİLT YAŞLANMASINA SON…

Neşter yok, iğne yok, yan etki yok!
Dünyada gelişen teknoloji, kozmetik ve tıpta uzun süren araştırmaların sonucunda cilt yaşlanmasını önlemek ve korumak için başarılı, güvenli ve hızlı sonuçlanan “Organik Botox” yöntemi, cilde iğnesiz ve neştersiz gençlik, güzellik kazandırıyor.
Birçok ünlünün uğrak yeri olan Bağdat Cad. Erenköy’de hizmet veren Enes Bio Estetik’te yeni uygulanmaya başlayan “Elektrophor” yöntemi ile yapılan “Organik Botox” hanımların estetik kaygılarına çözüm üretiyor.

Enes Bio Estetik uzmanlarından Nesrin Sürer “Elektrophor” yöntemi ile ilgili şu bilgileri veriyor; Uygulamanın ilk aşamasında, cilt analizi yapılıp, kişiye özel uygulanacak program tespit ediliyor. Ön bakım ve peeling uygulamasıyla cildin üst tabakası olan epidermis yenilenerek taze, sağlıklı, pürüzsüz bir doku elde ediliyor.

İkinci aşama ise hücrelere ve dokuya düşük voltaj dalgaların uygulanmasıyla aktif maddelerin “Elektrophor” yoluyla cilde % 100 nüfuz etmesi sağlanıyor. Böylece ciltteki kolajen, elastin ve protein üretimi arttırılarak cilt kendisini onarıyor ve yeniden inşa ediyor.

Deri altının dolmasıyla, üst deride -özellikle alın ve göz çevresinde- oluşan kırışıklıkların derinliği azalarak, cildin sıkılığı artıyor. Uygulama, ciltte gerginleştirici etki yaratılıyor.
İlk uygulama sonucunda belirgin etki görülür. Altıncı seansta net gelişmeler gözlenir ve seans süreleri 3 ilâ 5 haftalık kür halinde uygulanır.

Aktif maddelerin maximum nüfuzunu sağlayan “Elektrophor” yöntemli uygulanan “Organik Botox”, cilt yaşlanmasını önlemek ve korumak isteyen, neşter ve iğneden kaçınanların tercih ettiği bir yöntem.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT