Doluca Antik Serisi Yenilendi

Tarihler: 21 Temmuz 2008 Pazartesi ~ 14 Ağustos 2008 Perşembe

Firma: Doluca

Telefon: 0212 327 77 77

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 21, 2008 ~ Ağu 14, 2008
Antik Serisi Yenilendi...

1926`da başlayan köklü bir geleneği çağdaş tekniklerle birleştiren ve kurulduğu günden bu yana Türkiye`de kaliteli şarabın öncüsü olan Doluca, Antik Serisi’ni yeniledi... Yıllardır her şişede aynı kaliteyi tatmanızı sağlayan Doluca Antik içeriğindeki değişiklik ve görünümündeki yenilik ile artık daha da zengin...

Doluca deneyimi ve şarap aşkı ile üretilen Antik Kırmızı ve Antik Beyaz’dan oluşan Antik Serisi bugüne dek şarapta alıştıkları ve güvendikleri lezzetten vazgeçemeyenlerin ilk tercihi oldu. Şimdi ise Antik Serisi, Antik Kırmızı’nın içeriğine eklenen dünyanın en gözde üzüm türlerinden biri olan Shiraz ve yepyeni etiketleri ile çok daha iddialı... Damakta kalıcı ve tanenli yapısını Boğazkere’den, güçlü ve ağzı dolduran lezzetini Shiraz’dan, meyvemsi karakterini ise Gamay’den alan Antik Kırmızı; böğürtlen, mürdüm eriği, ahududu ve füme aromalarını çağrıştırıyor.

8 ay boyunca 225 litrelik Fransız meşe fıçılarda eskitilerek kuvvetli bir bukenin yanısıra, kadifemsi bir karakter ve kalıcı bir tat kazanan Antik Kırmızı ve Antik Beyaz; özel ve şık tasarımlı etiketleri ile şarapseverlerin vazgeçilmezi ve hiç eskimeyen tercihi olmaya devam ediyor.

ANTİK SERİSİ HAKKINDA:
ANTİK KIRMIZI

Damakta kalıcı ve tanenli yapısını Boğazkere’den, güçlü ve ağzı dolduran lezzetini Shiraz’dan, meyvemsi karakterini ise Gamay’den alan Antik Kırmızı, 8 ay boyunca 225 litrelik Fransız meşe fıçılarda bekletildikten sonra şişelenerek yeraltı kavlarımızda eskimesini sürdürür. Böylece zengin bir buke, koyu renk ve damakta uzun süre kalan bir lezzet kazanır. Gövdeli, güçlü ve meyvemsi Antik Kırmızı, böğürtlen, mürdüm eriği, ahududu ve füme aromalarını çağrıştırır. Rekolte tarihinden itibaren 4 – 5 yıl saklanabilen Antik Kırmızı; sade/isli/baharatlı peynirler, ızgara kırmızı etler, kebaplar, fırında ve domates soslu beyaz etler, kıymalı börekler, pideler, pizzalar, etli/peynirli ve mantarlı makarnalar ve bakliyatlar ile eşsiz bir yemek şarap uyumuna sahiptir.
ANTİK BEYAZ
Kapadokya yöresinin damakta kalıcı, güçlü ve diri şaraplar veren Emir üzümünden, hoş aromalı Narince üzümünden ve yumuşak içimli, aromatik şaraplar veren Semillon üzümünden elde edilen Antik Beyaz, 8 ay boyunca 225 litrelik Fransız meşe fıçılarda eskitilerek kuvvetli bir bukenin yanısıra, kadifemsi bir karakter, dolgun bir yapı ve akıcı bir lezzet kazanır. Gövdeli ve güçlü bir şarap olan Antik Beyaz, kavun, armut ve füme aromalarını çağrıştırır. Rekolte tarihinden itibaren 5 – 6 yıl saklanabilen Antik Beyaz’ın; sade/isli/baharatlı peynirler, ızgara beyaz etler, tava balıklar, tava/kızartma deniz mahsulleri (kalamar, midye gibi), peynirli-sebzeli börekler, sıcak sebze yemekleriyle tüketilmesi tavsiye edilir.

Doluca Antik Serisi Yenilendi

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Google Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT