Doluca’dan uzun zamandır beklenen eşsiz bir tat ...Sarafin Shiraz

Alışveriş Alışveriş Doluca’dan uzun zamandır beklenen eşsiz bir tat ...Sarafin Shiraz

Tarihler: 25 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 28 Mayıs 2009 Perşembe

Firma: Doluca

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2009 ~ May 28, 2009
Doluca’dan uzun zamandır beklenen eşsiz bir tat ...Sarafin Shiraz
Doluca, Shiraz meraklılarına Sarafin kalitesinde ve güvencesinde vazgeçilemeyecek yeni bir lezzet sunuyor.

Türkiye’nin kaliteli şarap üreticisi Doluca, pek çok uluslararası madalya ve ödül kazanan,Türk Şarapçılığında bir dönüm noktası sayılan Sarafin serisi şaraplarına bir yenisini ekledi. Doluca’nın Saroz Yarımadasında yer alan Azmakdere yöresindeki bağlarından hasat edilen, ve mikrobağcılık yöntemi ile üretilen Shiraz üzümlerinden yapılan Sarafin Shiraz, meraklılarına her yudumda farklı tatlar sunuyor.

Dünyada koyu renkli, tanenli, güçlü, meyvemsi ve baharatlı kırmızı şarapları ile tanınan Shiraz üzümü, Sarafin Shiraz’da uygulanan orta maserasyon süreci sonunda gövdeli bir yapıya ulaşırken, üzümün meyvemsi ve baharatlı karakteri damakta oldukça uzun ve güçlü lezzetlerini de cömertçe sunuyor. Shiraz’ın tanenli yapısı, 12 aylık yıllandırılma süresinin yarısının Seguin Moreau firmasının Fransız barik meşe fıçılarında, diğer yarısını Demptos firmasının Amerikan barik meşe fıçılarında geçirmesi sonucunda, yuvarlak ve kolay içimli bir özelliğe kavuşuyor. Sarafin Shiraz’da üzümün aromatik lezzetlerinin fıçı ile oldukça dengeli oluşu şarapseverlere damaklarda her yudumda değişik bir lezzet şöleni vaadediyor. Güçlü, dengeli, meyvemsi, yuvarlak ve kolay içimli bir şarap olan Sarafin Shiraz, tatsal vaadlerinin yanısıra burunda çağrıştırdığı karabiber, karanfil, mürdüm eriği, ahududu, bergamut, aromatik kahve ve vanilya aromalarıyla mükemmel bir keşif fırsatını da sunuyor.

Türk Şarapçılığında bir dönüm noktası sayılan ve uluslararası platformda ödüller alan Sarafin Serisi, 1998 yılında ilk olarak Sarafin Sauvignon Blanc ve Sarafin Chardonnay ile şarapseverlerle buluştu. Bu lezzet keşfi 1999 yılında Sarafin Cabernet Sauvignon, 2000 yılında Sarafin Merlot ve 2002 yılında Sarafin Fume Blanc ile devam etti... Doluca, 2009 yılında ise bu özel koleksiyona Sarafin Shiraz’ı da ekleyerek uluslararası alanda yeni ödüllere ve madalyalara aday olacak bir şarap üretmenin gururunu yaşıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT