Dondurmanızı Jumbo Farkıyla Deneyin

Alışveriş Alışveriş Dondurmanızı Jumbo Farkıyla Deneyin

Tarihler: 08 Eylül 2008 Pazartesi ~ 10 Eylül 2008 Çarşamba

Firma: Jumbo

Telefon: 0212 565 90 70

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 8, 2008 ~ Eyl 10, 2008
DONDURMANIZI BİR DE JUMBO FARKIYLA DENEYİN !

Sıcakların bastırdığı bu günlerde dondurma keyfiyle biraz olsun serinliyoruz. Peki sunumunuz dondurmanızın lezzetini arttıracağını hiç düşündünüz mü? Jumbo’nun 8000 serisi konik kapları ve birbirinden şık kaşıklarıyla artık dondurma ikramlarınız çok daha keyifli...

Serinlemenin yollarını aradığımız bu sıcak günlerde en güzel alternatiflerden biri de dondurmalar. Peki dondurmanızı sunarken nelere dikkat ediyorsunuz? Kaseye mi, kaşığa mı yoksa süslemek için soslara mı? Artık dondurma sunumlarınızda farklılık yaratmanın vakti geldi.

Jumbo’nun konik kaseleri ve birbirinden şık çatal kaşık bıçak serilerinden seçeceğiniz bir kaşıkla oluşturacağınız dondurma servis takımı ile fark yaratmanın keyfini yaşayacaksınız.

Dondurmadan çereze, meyveden sütlü tatlı sunumlarına kadar bir çok amaçla kullanabileceğiniz konik kaseler ile bildiğiniz tatlar değişecek. Paslanmaz çelikten üretilen ve özel tasarımı sayesinde iç içe geçerek az yer kaplayan bu kaselerle yapacağınız sunumlarda pratiklik ve şıklığı birarada yaşayarak keyfinize keyif katabilirsiniz.

4’lü set olarak 86 YTL’ye satılan konik kaselere ve modeline göre tanesi 8 YTL ile 16,5 YTL arası fiyatlarla satılan tatlı kaşığına sahip olmak için Jumbo satış noktalarını ziyaret etmeniz yeterli. Jumbo ürünleri hakkında detaylı bilgi almak ve bulunduğunuz yere en yakın satış noktasını öğrenmek için www.jumbo.com.tr web adresini ziyaret edebilir ya da ilgili telefonu arayabilirsiniz.

Jumbo hakkında: Jumbo, 1947 yılında Nubar Çolak tarafından kuruldu. İlk imalatını Çemberlitaş’ta küçük bir atölyede, sarı dökümden çatal-kaşık-bıçak üreterek gerçekleştirdi. 1950’li yıllarda kalitede dünya standartlarını yakalayan firma, 1966 ve 1987 yıllarında aldığı uluslararası ödüllerle başarısını pekiştirdi. 1987 yılında Minas Çolak ile birlikte Türkiye’de moda yaratan, trendleri belirleyen bir firma konumuna geldi. 2005 yılında ise Super Brands (Süper Marka) ödülüne layık görüldü. Jumbo bugün İtalya, Fransa, İspanya, ABD, Ortadoğu ülkeleri ile Türk cumhuriyetlerine ihracat yapıyor ve ülkemizde yüzde %40 pazar payıyla alanında öncülüğünü sürdürüyor.
Jumbo’nun Türkiye çapında 11 satış mağazası ve 250’nin üzerinde satış noktası bulunuyor. 540 çalışanıyla yeniliklere imza atmaya devam eden Jumbo ve ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi internet üzerinde www.jumbo.com.tr adresinden alınabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT