Doritos Tarkan Konseri

Alışveriş Alışveriş Doritos Tarkan Konseri

Tarihler: 27 Ağustos 2008 Çarşamba ~ 30 Ağustos 2008 Cumartesi

Firma: Doritos

Adres: Ataköy Marina Ataköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 27, 2008 ~ Ağu 30, 2008

Doritos - Tarkan Konserleri`nin Son Durağı İstanbul

Doritos-Tarkan Konserleri Ağustos ayı boyunca çeşitli illlerde müzik coşkusu yaşattı. Gençliğin, müziğin ve eğlencenin her zaman yanında olan Doritos, Türkiye’nin megastarı Tarkan’la 1- 30 Ağustos tarihleri arasında muhteşem bir eğlence maratonuna çıktı. 2008 yılına damgasını vuracak Doritos – Tarkan Konser Serisi boyunca sanatçı, Diyarbakır, Gaziantep, Adana, Kayseri, Antalya, Trabzon, Ankara`da hayranlarıyla buluştu. Son olarak İstanbul’da gerçekleşecek Doritos - Tarkan Konseri`nde Doritos tutkunları müziğin ve eğlencenin coşkusunu doyasıya yaşayacaklar.

Sadece Doritos paketlerinden 10 puan toplanarak izlenebilecek Doritos-Tarkan Konseri’nde büyük bir müzik heyecanı yaşanacak... Konserden önce etkinliklerin de düzenleneceği eğlence maratonunda Doritos, Tarkan hayranlarına bir de büyük sürpriz yaşatacak... Gençliğin bir numaralı internet sitesi www.tytz.com‘a ücretsiz üye olup, konser öncesi Tarkan’la en ilginç buluşma hayalini yazan 5 kişi, konserde megastar’la tanışma fırsatını yakalayacak.
Tarkan’la tanışmanın en kolay yolu, "tytz anı yakala" forumunda “Tarkan’la tanışma planını “ tüm tytz’cilerle paylaşmaktan geçiyor.

Doritos- Tarkan Konserleri Program
İstanbul(Ataköy Marina):30 Ağustos Cumartesi

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT