Ducray`den Cilt Lekelerine Özel Ürün: Melascreen Depigmentant

Alışveriş Alışveriş Ducray`den Cilt Lekelerine Özel Ürün: Melascreen Depigmentant

Tarihler: 25 Mart 2010 Perşembe ~ 25 Nisan 2010 Pazar

Firma: Ducray

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 25, 2010 ~ Nis 25, 2010

DUCRAY’DEN CİLT LEKELERİNE ÖZEL ÜRÜN: MELASCREEN DEPIGMENTANT

Pierre Fabre Dermo Kozmetik’in en önemli markalarından Ducray, güneş ışınlarına maruz kalma sonucunda yüzde meydana gelen kahverengi ve gri lekeler için etkili olan Melascreen Depigmentant’ı sunuyor. Ciltteki yoğun lekeler için geliştirilen Melascreen Depigmentant, bu lekelerin rengini açarak son derece etkili bir iyileştirme sağlıyor.

Melascreen serisi lekelenmeye karşı meyilli ciltler için özel olarak formüle edildi. Cilt üzerindeki yoğun kahverengi lekeleri açmak için geliştirilen Melascreen Depigmentant bakım kremi, lokal olarak uygulanarak bu lekelerin rengini açmaya ve iyileştirmeye yardımcı oluyor.

Güneşe maruz kalan yüz, el ve dekolte bölgesinde kahverengi-gri lekeler oluşabiliyor. Leke üzerine lokal biçimde uygulanarak aydınlatıcı etki sağlayan Melascreen Depigmentant bakım kremi, daha çok melanin (cilde rengini veren temel pigment) parçalanmasına ve eliminasyonuna yardımcı oluyor. Parfüm içermeyen ve hipoalerjenik olan ürünün, temizlenmiş cilt üzerindeki yoğun kahverengi lekelere lokal olarak uygulanması öneriliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT