Dudaklarda Elmas Işıltısı

Alışveriş Alışveriş Dudaklarda Elmas Işıltısı

Tarihler: 22 Nisan 2011 Cuma ~ 22 Mayıs 2011 Pazar

Firma: Flormar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 22, 2011 ~ May 22, 2011

Dudaklarda elmas ışıltısının sırrı ‘Supershine Lipgloss’ve ‘Supershine Lipstick’ ile Flormar kadınları bahara iddialı giriyor.

Supershine Lipgloss ile ıslak ve daha feminen dudaklara kavuşmak çok kolay. Işıldayan renk tonlarıyla baş döndüren dudaklar yaratan Supershine Lip Gloss’un şeffaf pembeden ateş kırmızısına birbirinden farklı tam 15 rengi bulunuyor. Parlak ve kremsi yapısıyla dudaklara ekstra ışıltı sağlamasının yanısıra nemlendirme özelliği ile de dudaklarınızı mevsimsel değişikliklerin şiddetinden koruyor.
Fiyatı: 13.95 TL

Dolgun ve ıslak görünüm sağlayan Supershine Lipstick gelişmiş pigment teknolojisi sayesinde bir yandan dudakları nemlendirirken bir yandan da içeriğindeki üzüm çekirdeği ile dolgunlaştırarak şekillendiriyor.
Fiyatı: 12.40 TL

Flormar kiosklarından ve diğer satış noktalarından satın alabileceğiniz Flormar Supershine ruj ve tüm Flormar ürünlerini www.e-flormar.com adresinden de sipariş edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT