Dünya Markaları %10 İndirim ve 7 Taksite Varan Çok Özel Avantajlarla Dünyanın En Güzel Anneleriyle Buluşuyor

Alışveriş Alışveriş Dünya Markaları %10 İndirim ve 7 Taksite Varan Çok Özel Avantajlarla Dünyanın En Güzel Anneleriyle Buluşuyor

Tarihler: 28 Nisan 2010 Çarşamba ~ 09 Mayıs 2010 Pazar

Firma: Mendo’s

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 28, 2010 ~ May 9, 2010
Çarpıcı renk ve desen alternatiflerine sahip mayo ve bikini modellerini hediye ederek annenize olan sevginizi bir kez daha gösterebilirsiniz.

Her kadın farklı olmak, fark edilmek, yaşı kaç olursa olsun güzelliğiyle büyülemek ister. Eğer hala dünya güzeli annenize Anneler Günü’nde alacağınız hediyeyi bulamadıysanız; buyurun Mendo’s Mağazaları’na.

Annenizin bir kez daha kendini özel hissetmesini sağlayacak, her biri adeta bir diğeriyle yarışacak derecede farklı özelliklere sahip, birbirinden farklı renk ve desen alternatiflerine bürünmüş bikiniler, mayolar ve plaj kıyafetleri seçkin markaların etiketleriyle Mendo’s Mağazaları’nda satışa sunuluyor.

Dünya plajlarını süsleyen Gottex, Calvin Klein, Emporio Armani, Gideon Oberson, Maryan Mehlhorn, Selmark, Maidenform, Pin-Up Stars, Linclalor, Bacirubati ve Calze Levante markalı ürünlerle anneniz modayı yakından takip ederken, bir yandan da rahat ve vücut formunu en ideal haliyle kavrayan mayosuyla yazın keyfini çıkartabilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT