Dünya’da İlk Gece Görüşü Gözlük Koleksiyonu TAG HEUER EYEWEAR’da

Alışveriş Alışveriş Dünya’da İlk Gece Görüşü Gözlük Koleksiyonu TAG HEUER EYEWEAR’da

Tarihler: 03 Mayıs 2010 Pazartesi ~ 03 Haziran 2010 Perşembe

Firma: TAG Heuer

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 3, 2010 ~ Haz 3, 2010

Kalite, sağlamlık ve fonksiyonelliğin teknoloji ile birleştiği geniş ürün yelpazesine sahip TAG Heuer, sportif gözlük koleksiyonuna gece araç sürüşünü rahatlıkla sağlayan Night Vision serisi ile dünyanın 1 numaralı gözlük markası olmaya devam ediyor.

Dünyada sadece Tag Heuer tarafında üretilebilen Night Vision, gece yansımalarını ve bulunulan ortamlardaki ışık farklılıklarının ortadan kaldırarak mükemmel bir konfor sunuyor. - 0,25 dereceye ayarlı olan optik camları ile maksimum görüş alanı, yansımaları bloke eden çift taraflı özel kaplamaları ile gece kullanım konforu ve açık sarı rengi ile de geliştirilmiş renk ayrımını garanti ediyor.

Le Mans 24 saat yarışlarında test edilen ve kesin başarı yakalayan Night Vision, özellikle gece yolculuk yapan sürücülerin en büyük yardımcısı olacak özel koleksiyonu ile artık Türkiye’de…

Motor sporlarındaki ünlü pilotlarından Kimi Raikkonen, ve Sebastian Bourdais, gece sürüş camı olan “Night Vision”ı tüm yarışlarda kullanarak sürüş rahatlığını yaşıyorlar…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT