Dünyadaki En “Cool” 5 Arama Motorundan Biri : Fizy

Alışveriş Alışveriş Dünyadaki En “Cool” 5 Arama Motorundan Biri : Fizy

Tarihler: 23 Aralık 2009 Çarşamba ~ 01 Ocak 2010 Cuma

Firma: Fizy

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 23, 2009 ~ Oca 1, 2010
“Wired dergisi tarafından tüm dünyada en iyi 5 internet müzik listesi olarak gösterilen fizy 1 yaşında”

Hergün bir milyonun üzerinde müzik ve videonun dinlenip izlendiği tüm dünya gençlerinin favorisi “müzik dinlemenin en hızlı ve en kolay yolu” fizy 1. yaşını kutluyor.

fizy sade ve kullanım kolaylığı saglayan dizaynı ile birleşen reklama boğmama anlayışının sonucu internetteki en mükemmel müzik & video deneyimini yaşatmaya devam ediyor.

fizy, kullanıcıların aradıkları müzik&videoları başta youtube, dailymotion gibi pekçok içerik sitelerinden derleyerek hızlı bir sonuç listesine aktarıyor. Üyelik yapısı ile de farklı playlistler oluşturabilme, arama sonuçlarını bu listeye ekleyebilme olanaklarını eşsiz bir kullanıcı tecrübesi olarak sunabilmesi de özellikle farklı mood’ları listelemeyi seven genç kullanıcıların vazgeçemediği diğer özellikleri.

fizy, daha hızlı ve kaliteli sonuçlar sunabilmek için telif haklarını da ön planda tutarak Mu-Yap ve Sony Music ile anlaşmalar imzaladı. Yasal zemine oturmuş içerikler sayesinde herhangi bir kesintiye uğramadan ve hiçbir ücret ödemeden binlerce orijinal eseri yüksek kalite ile dinlemek veya seyretmek mümkün olabilmekte.

fizy pekçok kullanıcısı gibi genç bir girişimci&programcı olan Ercan Yaris tarafından kuruldu. Internet sektörünün yenilikçi şirketi reklamz ile yapılan ortaklık ile de gençlik & tecrübenin harmanlandığı fizy bugün 15 milyondan fazla kullanıcısı, yüzbinlerce üyesi, milyonlarca şarkı dinlenmesi ile rakiplerinden bir adım önde.

fizy bu sayede yurtiçinde ve yurtdışında başta wired dergisi, inspired dergisi olmak üzere the washington post, the newyork times, cnnturk olmak üzere pekçok internet, müzik ve yayıncılık otoritesinin haklı övgülerine de sahip. Özellikle wired dergisinin “5 Apps Tap the Internet`s Infinite Playlist” olarak seçilmesi uluslararası bir başarı hikayesi olmaya aday.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT