Dünyadaki Yeni Trend, Tekerlekli Ayakkabı HEELYS Türkiye`de...

Alışveriş Alışveriş Dünyadaki Yeni Trend, Tekerlekli Ayakkabı HEELYS Türkiye`de...

Tarihler: 21 Mayıs 2007 Pazartesi ~ 21 Mayıs 2007 Pazartesi

Firma: Heelys

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 21, 2007 ~ May 21, 2007

Dünyadaki Yeni Trend, Tekerlekli Ayakkabı HEELYS Türkiye’de…

Özellikle Amerika’da ve Avrupa’da gençlerin yeni trend’i haline gelen tekerlekli ayakkabı Heelys Türkiye’ye geldi.
Arka topuğundaki tekerlekleri sayesinde ister kayarak ister yürüyerek kullanılabilen Heelys, portatif olan tekerleğinin çıkarılmasıyla rahat ve şık bir spor ayakkabıya dönüşüyor.

Bugüne kadar dünyada yaklaşık 5 milyon çift satılan Heelys, ünlüler tarafından da tercih ediliyor. Shaquille O’neal için özel olarak üretilen ve Usher’ın kendi klibinde ayaklarına giyerek dans ettiği Heelys, Antonio Banderas’ın “Spy Kids 2” ile Jessica Simpson’ın “Best Employee of The Month” filminde kullanıldı.

Kaykay ve paten geçmişte kaldı, artık HEELYS var…
Heelys’in en büyük özelliği altındaki tekerleğinin çıkarılabilir olması, böylece Heelys gündelik olarak kullanılabilecek bir spor ayakkabıya dönüşüyor. Uçarcasına kaymak için yanınızda kaykay veya paten taşımanız gerekmiyor, cebinizde bulundurduğunuz iki tekerleği ayakkabınızın altına takarak ayaklarınızı özgürleştirebiliyorsunuz.

Dolabınızda bir ayakkabıdan daha fazla yer kaplamayan Heelys, gündelik kullanım kolaylığı sayesinde ailelerin de çocukları için özellikle tercih ettikleri bir ürün haline geliyor.

Tekerlekleri kaybetmeniz veya daha hızlı gidebilen özel tekerlekleri tercih etmeniz durumunda ek ürünleri de satılan Heelys, Boyner mağazalarında meraklılarını bekliyor.

www.heelysturkiye.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT