Dünyanın En Büyük Kapasiteli Kombo Çamaşır Makinesi Yukon Şimdi Türkiye’de

Alışveriş Alışveriş Dünyanın En Büyük Kapasiteli Kombo Çamaşır Makinesi Yukon Şimdi Türkiye’de

Tarihler: 06 Şubat 2012 Pazartesi ~ 06 Nisan 2012 Cuma

Firma: Samsung

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 6, 2012 ~ Nis 6, 2012

Tüketici elektroniğinin lider isimlerinden Samsung yenilikçi ürünlerine her geçen gün yeni bir tanesini ekliyor. 14kg yıkama, 7kg kurutma kapasitesine sahip Samsung Yukon, EcoBubbleteknolojisi ile çamaşırlarınızı köpük ileyıpratmadan derinlemesine temizlerken VRT teknolojisi ile de çok daha sessiz bir çamaşır yıkama deneyimi sunuyor.

Aynı makinede hem yıkayın hem kurutun
Yeni Samsung Yukon ile çamaşır makinesi ve kurutma için ayrı ayrı yer ayırmanıza gerek yok. Yukon bunu sizin için tek makinede yapıyor. Üstün samsung teknolojisi ile 14kg çamaşırı tek seferde yıkarken, 7kg çamaşırı yine tek seferde kurutabilir, böylece kendinize ve ailenize daha çok zaman ayırabilirsiniz. Banyonuzdaki kısıtlı alandan da tasarruf edersiniz.

Köpük ile Akıllı Yıkama
Samsung Yukon’un sahip olduğu EcoBubble teknolojisi ile %70’e varan enerji tasarrufu yapabilirsiniz. EcoBubble teknolojisinin sahip olduğu, özel jeneratör sistemi ileyıkama işlemine başlarken deterjanı hava ve su ile birlikte bu jeneratörün içinde köpürtüyor ve köpük, çamaşırlara normal deterjanlı sudan 40 kat daha hızlı ve derinlemesine nüfuz ediyor. Bunun yanı sıra yüksek sıcaklık gerekmediğinden ve giysiler bir köpük havuzu içinde yıkandığından giysilerinizde yıpranmıyor ve üzerinde deterjan artığı kalmıyor.Samsung EcoBubble’ın bu özelliği sayesinde kıyafetlerinizi tekrar durulamak zorunda kalmayarak ömürlerini uzatırken cildinizi de deterjanın zararlı etkilerinden koruyorsunuz.

DigitalInverter Motor Yüksek Performans, dayanıklılık ve 10 yıl garanti
DigitalInverter Motor, motor ve fırça arasında sürtünmeye neden olan bir mekanizmayla çalışmadığından, enerji tüketimini düşürürken motorun yüksek etkinlikte çalışmasını sağlar. Sürekli sürtünme olmaksızın çalışan motorun yıpranma düzeyi de düştüğü için, 10 yıl gibi uzun bir garanti süresi biçilen çamaşır makineniz uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde çalışır. Ayrıca bu yenilikçi motor, sağladığı yüksek gücün yanında gürültü düzeyini de düşürmektedir.

Teknik özellikler
Model kodu :WD1142XVM
Model adı : Yukon
• 1200 devir, 14 kg yıkama/7 kg kurutma
• EcoBubbleTeknolojiisi
• 10 yıl motor garantili digitalinverter motor
• VRT teknolojisi (Titreşim Azaltıcı Teknoloji)
• Elmas Kazan
• Voltaj Koruma

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT