Dünyanın En Hafif İnternet Telefonu

Alışveriş Alışveriş Dünyanın En Hafif İnternet Telefonu

Tarihler: 08 Mayıs 2006 Pazartesi ~ 15 Mayıs 2006 Pazartesi

Firma: Bircom

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 8, 2006 ~ May 15, 2006
Dünyanın en hafif internet telefonu
Dünyanın en hafif internet telefonu olan Artech B1, Bircom güvencesiyle Türkiye’de. Benzersiz avantajlar sunan Artech B1, Skype gibi internet tabanlı iletişim platformlarında kolaylıkla kullanılabiliyor ve internet üzerinden ücretsiz görüşme yapabilmenizi sağlıyor.

İnternet kullanımının artmasıyla birlikte, bu teknolojinin sağladığı benzersiz iletişim olanakları yaşantımızda yoğun olarak yer almaya başladı. Özellikle internet üzerinden bedava telefon görüşmesi yapılmasını sağlayan Skype gibi yazılımlara olan ilgi son dönemde giderek yükseliyor. Dünyanın en hafif internet telefonu olan Artech B1, Skype ve benzeri yazılımlarla kolaylıkla kullanılabiliyor. İnternet kullanıcılarına kolay ve kaliteli görüşme yapmanın yolunu açan Artech B1, ülkemiz telekomünikasyon sektöründe 34 yıllık deneyim sahibi Bircom güvencesiyle sunuluyor.

Bilgisayarınızın USB bağlantısına bağlayarak görüşme yapabileceğiniz Artech B1’in tuşlarıyla aynı zamanda Skype yazılımını da bilgisayarınıza dokunmadan kumanda edebiliyorsunuz. Son derece pratik kullanım olanakları sunan Artech B1 ile internete bağlandığınız her noktadan görüşme yapmanın keyfini çıkarıyorsunuz. Yalnızca 75 gram ağırlığıyla dünyanın en hafif internet telefonu olan Artech B1, dizüstü bilgisayar kullanıcıları için de büyük bir kullanım kolaylığı sunuyor. Artech B1, hafif ve ince tasarımı sayesinde tüm dizüstü bilgisayarların çantasına kolaylıkla sığabiliyor.

Kırmızı, siyah ve beyaz renkli üç farklı çeşit halinde sunulan Artech B1 yalnızca 36 USD + KDV fiyatla tüm teknoloji dükkanlarından temin edilebiliyor. ADSL, kablo internet ya da çevirmeli bağlantılarda rahatlıkla kullanılabilen Artech B1, en iyi ses kalitesini sağlamak için yankı giderme özelliğine de sahip bulunuyor. Artech B1’in kullanışlı ve dikkat çekici geniş bir aksesuar koleksiyonu da mevcut. Mıknatıslı taşıma kılıfı ve özel tasarıma sahip askısı sayesinde telefon inanılmaz bir kullanım kolaylığı sunuyor.

Artech B1’i ülkemize getiren Bircom’un Yurtiçi Satış Koordinatörü Levent Safran şu bilgileri veriyor: “Artech B1 hem şıklığı hem de hafifliğiyle dünyanın en çok tercih edilen internet telefonları arasında yer alıyor. Ürünün bireysel kullanıcılar kadar, VoIP hizmeti veren UMTH’lerin de ilgisini çekeceğine inanıyorum. Üstelik UMTH’lere ve kurumsal firmalara sunduğumuz özel bir hizmetle, Artech B1’i onların istek ve gereksinimleri doğrultusunda özelleştirebiliyoruz. Örneğin, telefonu diledikleri renkte hazırlayabilir ve üzerine firma logolarını da ekleyebiliriz.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT