Dünyanın En Küçük Kapsüllü Kahve Makinesi: Cafissimo DUO

Alışveriş Alışveriş Dünyanın En Küçük Kapsüllü Kahve Makinesi: Cafissimo DUO

Tarihler: 13 Ocak 2012 Cuma ~ 13 Mart 2012 Salı

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 13, 2012 ~ Mar 13, 2012

Kendi küçük keyfi büyük Dünyanın en küçük kapsüllü kahve makinesi: Cafissimo DUO

Küçük boyuta, farklı renk seçeneklerine ve modern tasarıma sahip “Cafissimo DUO” ile espresso ve caffè crema içmenin tadını çıkarın!

Dünyanın lider kahve üreticilerinden Tchibo, yeni kahve uzmanı olan ve küçük boyutuyla büyük yerlere ihtiyaç duymayan Cafissimo DUO zahmetsiz, taze kahve keyfi sunuyor. Yer kaplamayan, dünyanın en küçük kapsüllü kahve makinesi Caffisimo DUO hazırladığı mükemmel espresso ve caffè crema ile kahve molalarını farklılaştırıyor.

Modern tasarımı ve farklı renk seçenekleriyle sunulan Cafissimo DUO, kısa bir süre için tanıtım fiyatı 129 TL’ye tüm Tchibo mağazalarında ve www.tchibo.com.tr online alışveriş noktasında kahve severleri bekliyor.

Tek bir dokunuşla mükemmel kahve lezzeti… Cafissimo Duo’nun üzerinde bulunan düğmeyi, enfes bir espresso için sola, mükemmel bir caffè crema için sağa çevirmeniz yeterli.

Espresso ve caffè crema’nın profesyonelce hazırlanabileceği Cafissimo DUO, kahvenin tazeliğini uzun süre koruyabilen tek kullanımlık kapsülleri sayesinde her fincanda, taze çekilmiş kahve keyfini doyasıya yaşatıyor. İki kademeli basınç sistemiyle mükemmel sonuçlar yaratan Cafissimo DUO ile espresso ve caffè crema’nın mükemmel tadına varın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT