Dyson Animal, Evcil Hayvan Besleyenlere Rahat Bir Nefes Aldıracak!

Alışveriş Alışveriş Dyson Animal, Evcil Hayvan Besleyenlere Rahat Bir Nefes Aldıracak!

Tarihler: 19 Eylül 2005 Pazartesi ~ 30 Eylül 2005 Cuma

Firma: Dyson

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 19, 2005 ~ Eyl 30, 2005
Dyson Animal Evcil Hayvan Besleyenlere RAHAT BİR NEFES ALDIRACAK!

Emiş gücünde azalma olmayan ve ilk torbasız elektrikli süpürge olma özelliğini taşıyan Dyson, Animal modeli ile tüy dökme mevsimine girdiğimiz Sonbahar aylarında temizliği kolaylaştırıyor.
Evcil hayvan besleyenlerin mevsim değişikliklerinde yaşadıkları en büyük zorluk, tüylerinin halılara ve döşemelere yapışması ve bunları temizlemek için harcanan ekstra zaman ve enerji...

Dyson’ın ürettiği DC08T Animal modelinin, tüy ve iplik gibi maddeleri daha iyi toplamak için tasarlanan ve her türlü zeminde kullanabilen, Turbin başlığı sayesinde temizlik çok daha pratik hale geliyor.

Şeffaf hazne sayesinde hem makinenizin ne kadar iyi çalıştığını görebilir, hem de dolduğunda kolayca boşaltabiliyorsunuz. Ayrıca, evinizin ne kadar iyi temizlendiğini görmek size keyif veriyor. Gelişmiş siklon teknolojisi ise emiş gücünde hiç azalma olmamasını sağlıyor.
İngiliz alerji federasyonu, BAF onaylı olan Dyson’ın ömür boyu dayanıklı filtreleri sayesinde filtre satın almanıza gerek olmuyor. Motor öncesi filtre 0.1 mikrona kadar küçük partikülleri yakalıyor ve yıkanabiliyor. Motor sonrası filtre ise, motordan çıkan zararlı karbon yayılımını engelliyor. Makinadan dışarı verilen hava, soluduğumuz havadan bile daha temiz çıkıyor.

Katlanabilir teleskop sistem sayesinde hem daha kolay taşınan, hem de daha az yer kaplayan Dyson’ın Emiş azaltma tetiği ile ince kilim ve perdelerin temizliği de kolaylıkla yapılabiliyor.

SATIŞ NOKTALARI ve FİYATI
Dyson elektrikli süpürgeleri tüm seçkin beyaz eşya mağazalarının yanı sıra EnPlus, Evkur, Carrefour ve Elektrolet mağazalarında satılmaktadır. Ayrıca web üzerindeki çeşitli alışveriş sitelerinden de Dyson marka elektrikli süpürge satın almak mümkün.
Dyson DC08T Animal modeli;
·peşin fiyatı 1.140 YTL
·taksit fiyatı ise 1.380 YTL


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT