Eau Thermale Avene ile En Etkili Güneş Koruma&Rahatlatıcı Serinlik Bir Arada

Alışveriş Alışveriş Eau Thermale Avene ile En Etkili Güneş Koruma&Rahatlatıcı Serinlik Bir Arada

Tarihler: 03 Mayıs 2010 Pazartesi ~ 03 Haziran 2010 Perşembe

Firma: Eau Thermale Avene

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 3, 2010 ~ Haz 3, 2010
Dünyanın lider dermokozmetik markası EAU THERMALE AVENE, Mayıs ayına özel olarak hazırladığı kampanya ile normal ve karma ciltler için çok yüksek koruma faktörlü güneş kremi Avéne Emulsion 50+ alana, 50 ml Eau Thermale Avéne Termal Su Hediye ediyor!!!

Avéne Dermatoloji Laboratuarları UVA ve UVB ışınlarına karşı güneşin zararlı etkilerinden korumak için yüksek seviyeli etkin korumayı sunuyor.Yeni jenerasyon MPI-SORB güneş filtresi cildinizi sadece kısa UVA ve UVB ışınlarından değil cildin alt katmanlarına kadar etkili olduğu için zararlı etkileri çok iyi bilinen ,uzun UVA ışınlarından da korur.

Hassas cilt korumasında yıllardır öncülük eden Avéne, oluşturduğu yeni kampanyası ile hassas ciltlere çok etkili ve yoğun bir koruma ve bakım kombinasyonu sağlamaktadır. Avéne Emulsion 50+ güneş koruma ile hassas cildinizi korurken, Avéne Termal Su ile cildinizi ferahlatabileceksiniz.

Cilt tahrişlerini önlemek ve cildin erken yaşlanmasına engel olmak için, cildin kendini koruma olgusu, çok etkili güneş koruma ürünleri ile desteklenmelidir. Eşsiz filtre sistemi ve aktif nemlendirici bakım kompleksi içeren AVENE GÜNEŞ KORUMA SERİSİ; en ileri koruma sağlaması, yoğun nemlendirme ve cildi yeniden yapılandırma yeteneği ile çok hızlı bir şekilde ciltten emilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT