Edox: Babanızla İyi Vakit Geçirin

Alışveriş Alışveriş Edox: Babanızla İyi Vakit Geçirin

Tarihler: 03 Haziran 2011 Cuma ~ 19 Haziran 2011 Pazar

Firma: Edox

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 3, 2011 ~ Haz 19, 2011

Bu Babalar Günü`nde babanıza "Seninle her saniye değerli" demek ister misiniz? İsviçre`nin en kaliteli saat üreticisi Edox Türkiye`de...

Babalar için, özellikle de çalışan babalar için zaman değerlidir. Her saat, her dakika ve hatta her saniyenin önemi büyüktür onlar için. Saatleri o yüzden babanızın vazgeçilmezidir...

Tıpkı Edox Gibi
Bu Babalar Günü`nde hayatta en çok güvendiğiniz insana, yani babanıza onunla geçen her saniyenin değerli olduğunu gösteren bir hediye vermeye ne dersiniz?

Dünyanın en kaliteli saat üreticilerinden İsviçreli Edox, en çok rağbet gören iki modelinin Türk babalarına çok yakışacağını düşünüyor.

Eğer babanız klasikten vazgeçmeyen bir centilmense Edox Les Bemonts onu anlatıyor demektir.

Les Bemonts Ultra Slim dünyanın en ince takvimli saati olma özelliğini yıllardır koruyor. Zerafetle sağlamlığı birleştiren Les Bemonts koleksiyonu değişik renk ve model seçenekleriyle klasik saat sevenlerin yeryüzünde en çok tercih ettiği modellerden...

Eğer babanız maceracı, adrenalin tutkunu ve sportmense ona Edox WRC serisini şiddetle tavsiye ederiz. Özellikle da arabasını seven babaların taptığı saatlerden Edox WRC adından da anlaşılacağı üzere Dünya Ralli Şampiyonası`nın resmi saati ve zaman tutucusu.

6 farklı zaman modu özelliği sunan Edox WRC zaman, yarış, tekrar, toplam zaman, geri sayım ve krono özelliklerini tek kadranda sunuyor.

Hem ralli ruhunu hem şıklığı hem de sağlamlığı aynı bünyede sunan Edox WRC serisi saatlerini kullananlar kendini hızla pilotların yerine koyabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT