Edukids Eğitici Oyun Kartları

Alışveriş Alışveriş Edukids Eğitici Oyun Kartları

Tarihler: 21 Kasım 2011 Pazartesi ~ 21 Ocak 2012 Cumartesi

Firma: Edukids

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 21, 2011 ~ Oca 21, 2012

Çocuklar Yüzde Yüz Türk Ürünü Edukids Oyun Kartlarıyla Eğlenirken Öğrenecek

Bebeklerin sağlığı için tehdit oluşturmayan, çevreyle dost ve tasarımı hayatları kolaylaştıran ürünler arayanlar için doğru adres olan Leomio.com’da haftanın ürünü Edukids'in Eğitici Oyun Kartları.

Dünyanın hemen her yerinde eğitici oyun kartları (flashcards) çocukların yaratıcılığını ve gelişimini desteklemek amacıyla en başta tercih edilen oyun ve oyuncaklar arasında gösteriliyor. Edukids Eğitici Oyun Kartları da bu amaçla tasarlanmış kartlar.

Edukids Eğitici Oyun Kartları 2 yaş ve üzeri çocuklar için konusunda uzman pedagog ve eğitimcilerin katkılarıyla tasarlanmış ve Türkiye’de üretilmiş olmasıyla önem taşıyor. Edukids, çocuklar için en değerli hediyenin onlarla birlikte ‘zamanı paylaşmak’ düşüncesiyle girişimci anne Nuran Gür'ün emeğiyle ortaya çıkan bir ürün. Edukids yaklaşık bir yıldır tüm seçkin kitabevlerinde ve leomio.com’da yer alıyor.

Edukids, zıt kavramlar, alfabe ile kelimeler, şekillerle renkler ve hayvanlar, sayılarla eşleştirme, İngilizca kartlar ve hikayeli yapboz ile altı farklı oyunla; konusuyla hem eğlenceli hem eğitici, kalitesiyle uzun süreli oyun arkadaşı olarak, çocuklar ve ailelerle buluşmak için özenle tasarlanmış. Edukids kartlarına ulaşmak isteyenlerin leomio.com’u tıklaması yeterli.

LeoMio.com’daki tüm ürünler, sahipleri Tanya Özkan Saran ve Ersin Saran'ın kullanarak onayladıkları, test ettikleri ürünlerden oluşuyor. Ürün yelpazesinde ise bebek arabalarından otomobil koltuklarına, çocuk yataklarından beslenme çantalarına kadar hayatı kolaylaştıracak birçok ürün yer alıyor.

Leomio.com’daki geniş ürün yelpazesi şu anda bir bebeğin yürüyene dek olan sürecini kapsıyor, dolayısıyla yaklaşık 1,5 yaşına gelene dek kullanılan tüm ürünler sitede mevcut. Bu yüzden de LeoMio.com’da oluşturulacak hediye listeleri de yeni doğum yapacak olanlar için ideal.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT