EF´in Sevgililer Günü Yarışması´nın Ödülü: Paris´e Bir Seyahat Kazanmak ve Taylor Swift’le Tanışmak!

Alışveriş Alışveriş EF´in Sevgililer Günü Yarışması´nın Ödülü: Paris´e Bir Seyahat Kazanmak ve Taylor Swift’le Tanışmak!

Tarihler: 08 Şubat 2011 Salı ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: EF Uluslararası Dil Merkezleri

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 8, 2011 ~ Şub 14, 2011

EF Uluslararası Dil Merkezleri, Sevgililer Günü’nde 3 öğrenciye çok özel bir hediye veriyor. Paris’e iki kişilik bir seyahat, Taylor Swift’le tanışma ve konserini izleme fırsatı...

Dünyanın yurtdışı eğitim lideri EF Uluslararası Dil Merkezleri’nin Sevgililer Günü yarışmasına katılmak için; www.ef.com.tr/TaylorSwift internet sitesine girerek Taylor Swift’in şarkı sözleri ve Paris kültürü hakkındaki soruları yanıtlamak gerekiyor. EF, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde düzenlenecek çekilişle üç şanslı katılımcıyı belirleyecek ve kazanan yarışmacılar, diledikleri bir arkadaşlarını da bu geziye davet edebilecek. Şanslı yarışmacıların Paris seyahati; Taylor Swift’in 17 Mart’taki konseriyle aynı tarihlerde gerçekleşecek. Çekilişle seçilecek ilk 3 kişi dışında da öğrencilere, aralarında “Speak Now” adlı albümün yer aldığı 100 farklı Taylor Swift ödülü verilecek.

EF Pazarlama Direktörü Mats Ulenius; “EF öğrencilerine en sevdikleri şarkıcıyı sorduğumuz ankette, ‘Taylor Swift’ en çok oy alan idollerden biri oldu. Taylor Swift, gençler için harika bir örnek; 20 yaşına kadar başardıklarına baktığınızda bunu görebiliyorsunuz. Şarkı sözlerinde genellikle aşk ve romantizme yer verdiği için Sevgililer Günü yarışmasına çok uygun olduğunu düşünüyoruz. Taylor, dünyanın her yanından hayranlarıyla tanışmayı dört gözle bekliyor!” dedi.

Birçok platin albüme sahip olan Nashville’li sanatçı, içinde “Mine” ve yeni yayınlanan “Back to December” single’larının da yer aldığı 3. stüdyo albümü “Speak Now”ı tanıtmak için 18 ülkeyi kapsayan bir turnede bulunuyor. Swift, 17 Mart’ta Paris’in tanınmış müzik mekanlarından Le Zénith’te bir konser verecek. Kulübe, Paris’in kalbinde yer alan EF Uluslararası Dil Merkezi’nden metroyla kolayca ulaşılabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT