Efe Rakı’dan Naneli Rakı Kokteyli

Alışveriş Alışveriş Efe Rakı’dan Naneli Rakı Kokteyli

Tarihler: 27 Aralık 2005 Salı ~ 31 Aralık 2005 Cumartesi

Firma: Efe Rakı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 27, 2005 ~ Ara 31, 2005
Yılbaşı gecenizi renklendirecek, konuklarınıza ikram edebileceğiniz yepyeni lezzetli bir kokteyl tarifi...

Efe Rakı’dan naneli rakı kokteyli

Türkiye’nin özel sektör rakısı Efe Rakı, rakı kültürüne bir yenilik daha kazandırıyor. Efe Rakı, buz ve nane yaprağı ile hazırlanan ve shot bardaklarda servis edilen kokteyl, Efe Rakı’nın lezzetini nane ferahlığı ile birleştirerek, yılbaşı gecesinde farklı bir keyif sunuyor.

Tekel’in özelleşmesinin ardından piyasaya çıkardığı farklı lezzetteki rakıları tüketiciler ile buluşturan Efe Rakı, rakı kültürüne farklı bir tat daha kazandırıyor. Efe Yaş Üzüm Rakısı ile rakının sunduğu zenginlikleri ortaya çıkaran firma, şimdi de rakıyla kokteyl tarifleri geliştirdi.

Yapımı oldukça kolay olan Efe naneli shot’lar yılbaşı gecesinde konuklarınıza ikram edebileceğiniz çok özel ve farklı bir lezzet olarak dikkat çekiyor.

Küçük shot bardaklara konan Efe Rakı’ya bir miktar kırılmış buz ve nane yaprağı ekleniyor. Bardakların kenarları da nane yaprağı ile süsleniyor. Efe Rakı lezzetinin nane yaprağı ferahlığı ile buluştuğu kokteyl, içimi kolay ve keyifli bir tada kavuşuyor.

İlk kez Etiler Şamdan’ın 30. yıl kutlamalarında konuklara ikram edilen ve çok beğenilen naneli shot’ın, Türkiye’deki rakısverler tarafından da yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT