Efes Fıçı Bira Keyfini Şişeledi

Alışveriş Alışveriş Efes Fıçı Bira Keyfini Şişeledi

Tarihler: 05 Nisan 2005 Salı ~ 30 Nisan 2005 Cumartesi

Firma: Efes Pilsen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 5, 2005 ~ Nis 30, 2005
Efes Pilsen, fıçı lezzetini 50 cl cam şişede bira severlerin beğenisine sundu. 50 cl Efes fıçı şişenin en önemli özelliği dünyadaki ilk fıçı görünümlü şişe olması.

Türk bira sektörünün lideri Efes Pilsen, fıçı bira keyfini, 50 cl depozitosuz cam şişede tüketicilerinin beğenisine sunarak, fıçı bira ailesini genişletti. Bundan böyle fıçı birayı şişede tüketmek isteyen bira severler, sadece dış mekanlarda değil evlerinde ve dostlarıyla buluştukları farklı sosyal ortamlarda da fıçı keyfine varabilecekler.

Efes Pazarlama Müdürü Serim Yıldırım “Efes Pilsen olarak tüketicilerin beklentilerine göre ürün portföyümüzü geliştiriyoruz. 50 cl fıçı kutudan sonra bu kez de yeni ürünümüz 50 cl fıçı şişe ile, fıçı lezzetini ve keyfini bira severlere cam şişede sunduk. Eşsiz lezzetinin yanı sıra, dünyada tek olan fıçı görünümlü şişemizle Efes Pilsen olarak bir ilke daha imza attık” şeklinde konuştu.

Fıçı Bira Lezzeti
Üretim aşaması aynı olan, fakat pastörizasyon aşamasında farklı bir lezzet kazanan fıçı bira taze ve yumuşak içim özelliğine sahip. Fıçı şişe, 10-15 ünite tünel pastör yöntemiyle ürün ambalaja girmeden elde ediliyor. Bu teknik sayesinde fıçı bira lezzetine ulaşılıyor. Standart Efes Pilsen dolumu ise 25 pastör ünitesinde gerçekleşiyor. Pastörizasyon derecesi nedeniyle diğer biraların raf ömrü 12 ay iken fıçı biranınki 4 aya düşüyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT