Efsane Marka Harley Davidson’dan Yeşil’e Ödül !

Alışveriş Alışveriş Efsane Marka Harley Davidson’dan Yeşil’e Ödül !

Tarihler: 24 Aralık 2007 Pazartesi ~ 26 Aralık 2007 Çarşamba

Firma: Yeşil Kundura

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 24, 2007 ~ Ara 26, 2007
Efsane Marka Harley Davidson’dan Yeşil’e Ödül !
Ayak modasının ve sağlığının adresi Yeşil, distribütörlüğünü yapmakta olduğu global markalar arasında yer alan efsane marka Harley Davidson tarafından “2007 Yılı Dünyanın En İyi Harley Davidson Distribütörü” seçildi...

Dünyaca ünlü ayakkabı markalarını Türkiye ile buluşturan Yeşil’in Genel Müdürü Emel Yeşil Küçükçolak’a; 7 Kasım 2007 tarihinde Portekiz’in Lizbon şehrinde yapılan ödül töreni ile “2007 Yılı Dünyanın En İyi Harley Davidson Distribütörü” ödülü verildi.

Törende; Emel Yeşil Küçükçolak adına katılan Global Markalar Ürün Yöneticisi Elif Buharalı ve Harley Davidson Marka Sorumlusu Eda Nevşehirli’ye, Harley Davidson Uluslararası Satış Yöneticisi Charlotte Fox tarafından “2007 Yılı Dünyanın En İyi Harley Davidson Distribütörü” ödülü verildi. Ödül törenine Harley Davidson’un distribütörlüğünü yapan tüm ülke temsilcilerinin yanı sıra Harley Davidson Footwear`ın üst düzey yöneticileri Bill Brown ve Michael Hebreard da katıldılar.

Ayakkabı modasının önde gelen ismi Yeşil; bağımsızlığın, özgürlüğün ve maceranın simgesi olan efsane marka Harley Davidson’un 1999 yılından beri Türkiye distribütörlüğünü yapıyor. Yeşil’in, Harley Davidson’un yanı sıra distribütörlüğünü yaptığı global markalar arasında Geox, Hush Puppies, Merrell, Cat, Wolverine ve Crocs da bulunuyor.
www.yesil.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT