Eğlence Kumandanızın Ucunda

Alışveriş Alışveriş Eğlence Kumandanızın Ucunda

Tarihler: 18 Ağustos 2008 Pazartesi ~ 24 Ağustos 2008 Pazar

Firma: Toyiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 18, 2008 ~ Ağu 24, 2008
EĞLENCE KUMANDANIZIN UCUNDA
Toyiki, tatil günlerini oyuncak arayarak geçirmek istemeyen tüm çocukları ve büyükleri en yakın mağazalarına bekliyor.
Eğlenceyi uzaktan kumanda etmek için çocuk olmanız gerekmiyor, çocukluğunuza geri dönmeniz de... Küçükken başlayan “uzaktan kumandalı” sevdası, arabalar, helikopterler, tekneler derken, hem suda hem de karada gidebilen marifetli kumandalılar ile yıllar geçtikçe daha da arttı. Erkek çocukların vazgeçilmezi, kızların yeni favorisi farklı model ve çeşitli renklere sahip uzaktan kumandalı oyuncaklar tüm Toyiki mağazalarında küçüklerin olduğu kadar büyüklerin de ilgisini çekecek.

Çarp Dağılsın Jip Bu uzaktan kumandalı araba ile tüm bildiklerinizi unutacaksınız. Diğer oyuncaklarda olmayan, çarptığında çıkardığı çarpışma ses efekti, beş noktadan kırılma ve kumandasından düzelme özelliği ile “çarp dağılsın jip” bütün ilgiyi size çekecek. Şarj edilebilir pili sayesinde, bittikçe şarj edecek, keyfini istediğiniz kadar uzatabileceksiniz. 25 km hız yapan ışıklı ve tam fonksiyonlu Çarp Dağılsın Jip, farklı renkleriyle ve karizmatik çizgisiyle Toyiki mağazalarında. Fiyat: 59 YTL (Piller fiyata dahildir)
Efsane Yarışçı Jip Dev tekerlekleri ve güçlü gövdesi sayesinde taş, toprak, çukur ve hiç bir tümsek ona engel değil. Arkadaşlarınızla yapacağınız yarışlarda, jipiniz ile hep bir adım önde başlayacaksınız. 6 farklı modelden oluşan tam fonksiyonlu Efsane Yarışçı Jip, Türkiye’ nin tek çocuk süpermarketi Toyiki’de. Fiyat: 24,90 YTL (Piller fiyata dahildir)
Neon Araba Saatte 25 km hız yapan, gerçeğinin 1/10’ i ölçeğindeki tam fonksiyonlu Neon Araba, çocuğunuza arkadaşları ile oynayacağı araba yarışlarında büyük zaferler kazandıracak. Çalıştırıldığında tüm farları ve altındaki neon ışıkları yanan uzaktan kumandalı Neon Araba, göz kamaştırıcı görüntüsüyle çocuklar kadar büyükleri de Toyiki mağzalarına çekecek. Fiyat: 49 YTL (Piller fiyata dahildir)
Python IV Darbelere dayanıklı dış gövdesi, engel tanımayan güçlü lastikleriyle Python IV nerdeyse, çocuğunuz ve siz oradasınız. Gerçeğinin 1/10’ i ölçeğindeki bu güçlü uzaktan kumandalı araba, saatte 16 km hız yapıyor, tam fonksiyonlu ilerleme özelliği ile engel tanımıyor. Pilleri şarj edilebildiği için sürekli kullanım kolaylığı sağlayan Python IV, çocuğunuzu ve sizi pil arama derdinden kurtaracak. Fiyat: 125 YTL (Piller fiyata dahildir)
High Wind Tekne Çocuklar, saatte 16 km hız yapan bir su canavarına sahip olmak ister misiniz? Tam fonksiyonlu, birbirinden canlı renklere sahip 75 cm boyunda dev sürat teknesi ile denizlerin hakimi siz olun. Şarj edilebilir pillerin de dahil olduğu High Wind Tekne, Toyiki mağazalarında sizleri bekliyor. Fiyat: 149 YTL
Suda ve Karada Amfibi Tank Süper kahramanların filmlerinde gördüğünüz, hep hayalini kurduğunuz karada ve denizde giden süper araca sahip olmak artık hayal değil. Toyiki, çift motoru, birbirinden bağımsız çalışan sağ ve sol tekerlekleri sayesinde suda 8-10 km/s, karada 14 km/s hız yapabilen Suda ve Karada Amfibi Tank ile size benzersiz bir keyif sunuyor. Kendisi küçük, marifetleri büyük, şarj edilebilir pillere sahip ışıklı tank, Toyiki mağazalarında. Fiyat: 49 YTL
Mini Helikopter Çocuğunuzla birlikte siz de, uzaktan kumandalı bu mini helikopteri uçururken büyük keyif yaşayacak, etrafınızdakileri kıskandıracaksınız. Kumandasında bulunan kabloyu üzerindeki soketine bağlayarak şarj edebileceğiniz bu mini helikopter, ister evde ister açık havada 5 dakikaya kadar uçuş keyfi yaşatıyor. Kumandası ile 6 adet AA pile de sahip olacağınız Mini Helikopter, Toyiki mağazalarında uçuş komutunuzu bekliyor. Fiyat: 39 YTL (Piller fiyata dahildir)
*Toyiki kart sahipleri, Türkiye’deki 34 mağazada kendilerine sunulan özel avantajlardan yararlanabilecekler. Toyiki kartınız yoksa da üzülmeyin, mağazalardan birine gelip benim de Toyiki kartım olsun demeniz yeterli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT