Eğlenceli ve Eğitici Oyun Setleri Yalnızca Toyzz Shop’ta…

Alışveriş Alışveriş Eğlenceli ve Eğitici Oyun Setleri Yalnızca Toyzz Shop’ta…

Tarihler: 12 Aralık 2005 Pazartesi ~ 15 Aralık 2005 Perşembe

Firma: Toyzz Shop Mağazaları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 12, 2005 ~ Ara 15, 2005
Okul Öncesi Çocukların Gelişimlerine Katkıda Bulunan Eğlenceli ve Eğitici Oyun Setleri Yalnızca Toyzz Shop’ta…

Gelişme çağındaki çocukların eğlenirken becerilerinin gelişmesine yardımcı olacak Ses eğitim setleri Toyzz Shop Mağazaları’nda satışa sunuluyor. Okul öncesi çocuklara yönelik geniş bir ürün yelpazesine sahip olan bu setler, çocukların hem gelişimine katkıda bulunuyor hem de eğlenceli vakit geçirmesini sağlıyor.

Birbirinden güzel oyun hamurları, alçı kalıp setleri, boya kalemleri, boncuk setleri, takı yapım setleri gibi çok çeşitli el becerilerini geliştirici ürünlerin bir arada toplandığı Ses eğitim setleri, çocuklarınızın gelişimi için özenle hazırlanmış ürünlerden oluşuyor.

24.90 YTL’ye satılan Moda tasarım setleri kız çocuklarına elbise hazırlamayı, dikmeyi ve giydirmeyi öğretirken; 34.90 YTL’ye satılan marangoz setleri de erkek çocuklarına ellerinde güvenli çekiç ve çivi ile tahtadan oyuncak yapmayı öğretiyor.

Ses markası kalitesiyle çocukların güvenle kullanabileceği eğlenceli eğitim setleri, Türkiye genelindeki 11 mağazasıyla sevdiklerinize ve size her zaman en güzel oyuncakları sunan Toyzz Shop Mağazaları reyonlarında sizleri bekliyor.

Sunman Oyuncak: 20 yıldan beri çocuklara doğru eğitim ve oyun zevkini vermeyi amaçlayan Sunman Oyuncak tüm oyuncakların çocuklar üzerindeki etkisini incelemekte ve daima en kaliteli ürünü sunmayı hedeflemektedir. Bu yüzden sadece markalı ve lisanslı oyuncak ithal eden Sunman topluma ve genç nüfusa karşı sosyal yükümlülüklerini yerine getirme konusunda son derece hassas olarak bu bilinçle hareket ederek her yaş grubuna uygun oyuncağın bulunacağı Toyzz Shop Mağazalarını hizmete açmıştır.
www.toyzzshop.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT