Ekolojik Tekstil Markası Saltysardine’den Hamilelere Özel: “Bebeği Anne Karnında Radyasyondan Koruyan Giysiler”

Alışveriş Alışveriş Ekolojik Tekstil Markası Saltysardine’den Hamilelere Özel: “Bebeği Anne Karnında Radyasyondan Koruyan Giysiler”

Tarihler: 06 Ağustos 2009 Perşembe ~ 06 Eylül 2009 Pazar

Firma: Saltysardine

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 6, 2009 ~ Eyl 6, 2009
Ekolojik Tekstil Markası Saltysardine’den Hamilelere Özel: “Bebeği Anne Karnında Radyasyondan Koruyan Giysiler”
Leke ve kir tutmayan, ter göstermeyen, nefes alabilen, antibakteriyel ve tamamı eko sertifikalı ürünleriyle yaşamı kolaylaştıran akıllı tekstil markası Saltysardine; Türkiye’de bir ilke imza atarak, gümüş tellerle dokunmuş özel kumaşıyla, anne karnındaki bebeği elektromanyetik radyasyonun verdiği zararlardan koruyan hamile koleksiyonu hazırladı.

Akıllı Tekstil Markası Saltysardine’in Yeni Hamile Koleksiyonu ile “Anne ve Bebekler Artık Güvende”…
Sağlık ve teknolojinin buluşma noktası akıllı tekstil markası Saltysardine’nin hamile koleksiyonu’nda yer alan kısa kollu - askılı bluz ve yakın zamanda üretime girecek pantolonların iç kısmında, bebeğin bulunduğu karın bölgesinde, % 100 gümüş tellerden dokunmuş özel kumaş kullanılıyor. Bu kumaş sayesinde zararlı elektromanyetik ışınların vücutla temasını engelleyerek, bebeğin zararlı ışınlardan korunması sağlanıyor. %100 bambu dokuma kumaştan DRY&SAFE teknolojisi ile üretilen tüm Saltysardine ürünlerinde olduğu gibi, Eko sertifikası ile satışa sunulan hamile koleksiyonu; dıştan su, yağ, kir tutmazken, kumaşın nefes alabilirliği sayesinde hamilelerin en büyük problemi olan terlemenin verdiği rahatsızlık da önlenmiş oluyor. Hamile giysileri ayrıca, bambunun doğal yapısı gereği anti bakteriyel olma özelliğine de sahip.

Her şeyimizin teknolojiye ve onun bize sunduğu nimetlere bağlı olduğu günümüzde teknoloji ürünleri, özellikle iletişimle ilgili olanları, kullanıcılarını maalesef bedenin kaldırabileceğinden çok daha fazla radyasyona maruz bırakıyor. Dünya Sağlık Örgütü (WHO), bir insanın maruz kalabileceği en yüksek SAR değerinin (Specific Absorption Rate-Özgül Soğurma Oranı) 0.08 W/kg olması gerektiğini açıklarken, anne karnındaki bebekler bile bu değerin 20-30 katına varan elektromanyetik radyasyona maruz kalıyor.

Saltysardine Hamile Koleksiyonu ürünlerine www.saltysardine.com’dan ulaşmak mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT