ekonomikticaret.com’da 14 Şubat’a kadar bir adet Piranha webcam alana ikincisi hediye!

Alışveriş Alışveriş ekonomikticaret.com’da 14 Şubat’a kadar bir adet Piranha webcam alana ikincisi hediye!

Tarihler: 12 Şubat 2007 Pazartesi ~ 14 Şubat 2007 Çarşamba

Firma: ekonomikticaret.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 12, 2007 ~ Şub 14, 2007

Ekonomikticaret.com Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı kampanyalar ile hem sizi hem de sevgilinizi mutlu ediyor.

Sevgililer rahat rahat görüşsün diye, ekonomikticaret.com’da 14 Şubat’a kadar bir adet Piranha webcam alana ikincisi hediye!

Sevgililer Günü’ne sayılı günler kala, hala sevgilisine hediye alamayanlar için ekonomikticaret.com çok özel bir fırsat sunuyor. Sevgiliniz her zaman yanınızda olamasa da, yanınızdaymış gibi onu görmek, konuşmak istiyorsanız 14 Şubat’a kadar Türkiye’nin ilk ve tek özel Türkçe yazılımlı webcami Piranha ekonomikticaret.com’da bir adet alana ikincisi hediye…

2.0 Megapiksel ayarlanabilen ışık şiddet seviyesi, mikrofonu, mandalı sayesinde notebook ile kullanılabilme, anında çekilen resim veya videoyu e-mail ile gönderebilme gibi pek çok özelliği ile Piranha webcam sevgilinizi hiç yanınızdan ayırmıyor.

Ödeme seçeneklerinde de sevgililere özel imkanlar sunan Ekonomikticaret.com’da tüm alışverişleriniz için peşin fiyatına 14 aya varan taksit seçenekleri sunulurken, havale ile yapılan ödemelerde %5 ekstra indirim bulunuyor. Ayrıca hediyeleriniz şık hediye paketleri ile adrese teslim ediliyor.

22 ana kategoride onbinlerce ürüne internet üzerinden ekonomik fiyatlar ile kolayca ulaşmanızı sağlayan ekonomikticaret.com size keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT