Elektrikli güzellik aletleri, Watsons’ta

Alışveriş Alışveriş Elektrikli güzellik aletleri, Watsons’ta

Tarihler: 10 Ekim 2008 Cuma ~ 11 Ekim 2008 Cumartesi

Firma: Watsons

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 10, 2008 ~ Eki 11, 2008
Çok güzel bir elektriği var!
Elektrikli güzellik aletleri, Watsons’ta

Güzellik ve bakım konusunda aklınıza gelen gelmeyen her ürünü bulabileceğiniz Watsons`ta yüz, saç ve vücut bakımınız için gereken, Watsons Lady Shaver, Watsons Losyonlu Pilli Masaj Aleti, Watsons Saç Kurutma Makinesi, Watsons Yüz Saunası sadece 19,99 YTL.

Saçlarınızı düzleştirmek şimdi hiç olmadığı kadar kolay ve ekonomik. Watsons`tan 40 YTL`lik alışveriş yaptığınızda Watsons Seramik Saç Düzleştirici çeşitlerini 30 YTL yerine 14,99 YTL`ye alma fırsatını kaçırmayın. Kampanya stoklarla sınırlı olduğundan acele etmek gerekiyor. Saçlarınızı evde düzeltmenin kolaylığı ve keyfini Watsons`la yaşayın.

Watsons`ın özel yüz saunası, cildin doğal güzelliğini canlandırıyor, gözeneklere nüfuz ederek derinlemesine temizliyor ve cilde parlaklık veriyor. Seyahat tipi saç kurutma makinesi ise iki seviyeli, katlanabilir... Valizinizin en küçük yerine bile kolaylıkla sığabiliyor.

Watsons Mağazaları: Capitol, Erenköy, Bahariye, Teşvikiye, İstanbul Cevahir, Kurtuluş, Akatlar MKM, Carousel, Olivium, Bayrampaşa Akvaryum, Büyükçekmece Atirus, Silivri Maxi, Bursa Zafer Plaza, Kayseri Park, Bursa Korupark, Forum Mersin, İzmir Forum Bornova, Ankara Panora, Denizli Forum Çamlık, Forum Trabzon

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT