Elidor`un Parlak Bir Fikri Var

Alışveriş Alışveriş Elidor`un Parlak Bir Fikri Var

Tarihler: 13 Nisan 2009 Pazartesi ~ 18 Nisan 2009 Cumartesi

Firma: Elidor

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2009 ~ Nis 18, 2009
ELİDOR’UN PARLAK BİR FİKRİ VAR!
Türkiye, Rusya, İngiltere ve Fransa’da yapılan araştırmalar, kadınların saçlarına ilişkin en çok istediği değişimlerden birinin ‘parlaklık’ olduğunu gösteriyor. Kadınların bu yöndeki beklentilerinden yola çıkarak, kristal-parlaklık teknolojisini kullanan Elidor, şampuan, saç kremi ve özel serumdan oluşan “Işıldayan Parlaklık” serisiyle, parlak fikirler konusundaki öncülüğünü koruyor.

Yeni formüllü Elidor Işıldayan Parlaklık serisi, kadınlara saçlarında istedikleri kristal parlaklığı sunuyor. Şampuan, saç kremi ve özel serumdan oluşan seri, kullanıldığı anda saça fark edilir bir parlaklık veriyor. Gün boyu istenen sıklıkla uygulanabilen özel serum ise ışıltıyı gün boyu kalıcı kılıyor.

Parlaklığın, kadınların saçlarında istediği en önemli 10 değişimden biri olduğunu bilen Elidor, güç, sağlık ve parlaklığı bir arada yeni serisi ile sunuyor. Elidor, “Işıldayan Parlaklık Serisi” ile saçların, canlılığı ve güzelliğini ön plana çıkarmayı hedefliyor. Seriyi kullananlar ışıl ışıl parlayan saçlarıyla artık özgürlüklerinin tadına daha çok varıyor ve pahalı aksesuarlar olmaksızın ışıltıyı, saçlarında taşıyorlar.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT