Elidor ve Dünyaca Ünlü Saç Uzmanları Mükemmel Saçlar İçin Birlikte Tasarladı

Alışveriş Alışveriş Elidor ve Dünyaca Ünlü Saç Uzmanları Mükemmel Saçlar İçin Birlikte Tasarladı

Tarihler: 25 Kasım 2009 Çarşamba ~ 25 Aralık 2009 Cuma

Firma: Elidor

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 25, 2009 ~ Ara 25, 2009
Farklı saç sorunlarına ve ihtiyaçlarına özel çözümler sunan Elidor, saç bakımında bir ilke imza atarak, yeni serisi ‘Elidor Co-Creations’ı’ dünyaca ünlü yedi saç uzmanıyla birlikte tasarladı. Daha ışıltılı, daha hacimli, daha düz veya daha kıvırcık saçlara sahip olmak istiyorsanız; Elidor Co-Creations ürünlerini deneyebilirsiniz. Üstelik bu ürünler Elidor’la birlikte Sharon Stone, Jennifer Lopez, Britney Spears ve Eva Mendes gibi dünyaca ünlü yıldızların saç tasarımcılarının imzasını taşıyor.

Elidor’un yeni formüllü ürünleri; ipeksi yumuşaklık, onarıcı ve yapılandırıcı bakım serisi, gösterişli hacim, belirgin katlar, mükemmel düz, ışıldayan parlaklık, güçlü ve parlak, renk koruyucu, kepeğe karşı etkili çözümler sunan, saç dökülmelerini önleyen ve belirgin bukleler sağlayan serileriyle saçınıza yepyeni bir soluk getirecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT