Elma Sirkesi’nden Gelen Mucize

Alışveriş Alışveriş Elma Sirkesi’nden Gelen Mucize

Tarihler: 10 Eylül 2007 Pazartesi ~ 11 Eylül 2007 Salı

Firma: Fersan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 10, 2007 ~ Eyl 11, 2007

Zayıflamanın En Kolay Yolu; Elma Sirkesi
Elma Sirkesi’nden Gelen Mucize

Türkiye’nin en büyük sirke üreticisi Fersan, Elma Sirkesi ile kilo derdine son veriyor. Yemeklere lezzet katmanın yanı sıra birçok rahatsızlığın tedavisinde de kullanılan Elma Sirkesi’nin mucizevi özellikleri arasında zayıflatma etkisi de bulunuyor

Gerek sağlığımızı gerekse güzelliğimizi korumak için doğanın nimetlerinden faydalanmak gerek. Üstelik güzelliği korumanın yolu çok uzaklarda değil, günümüzde kadınların en büyük kabusları arasında yer alan fazla kilo problemine Fersan Elma Sirkesi ile son veriyor. Bilindiği gibi elma, içerdiği zengin mineraller ve vitaminlerle gerçek anlamda tedavi edici özelliklere sahip. Elmanın zengin aroması ve tadıyla farklı bir ruh kazanan sirkenin de inanılmayacak kadar çok yararı var.

Elma Sirkesi’nin; cilt rahatsızlıkları, yaralanma, güneş yanığı, baş ağrısı, mide rahatsızlığı, kadın hastalıkları, soğuk algınlığı ve ateşli hastalıkların tedavisinde kullanması çok eski medeniyetlere kadar dayanıyor. Yıllardır yararları pek çok kişi tarafından bilenen Elma Sirkesi’nin son mucizesi ise zayıflatma özelliğinin bulunması. Fersan Elma Sirkesi düzenli kullanıldığında sindirime yardımcı olarak, kilo vermeyi kolaylaştırıyor. Sabahları kahvaltıda, içine 1-2 kaşık elma sirkesi ve 1 kaşık bal karıştırılmış bir bardak su, uygun bir rejimle birlikte kullanıldığında düzenli kilo kaybetmenizi sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT