Emaar Türkiye’den müşterilerine özel yepyeni yaz müjdesi!

Alışveriş Alışveriş Emaar Türkiye’den müşterilerine özel yepyeni yaz müjdesi!

Tarihler: 25 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 22 Haziran 2009 Pazartesi

Firma: Emaar Türkiye

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2009 ~ Haz 22, 2009
Yüzde Yüz Toskana Evleri’ne Yüzde Sıfır KDV ile Sahip Olun
Türk gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getiren Emaar Türkiye, Türkiye’deki ilk projesi olan Toskana Vadisi’nde çok cazip bir kampanya başlatıyor. % 10 KDV indirimine ek olarak, Emaar Türkiye % 8 KDV’yi müşterilerine hediye ediyor. Teslimleri devam eden Toskana Vadisi 1.etap evlerinde geçerli olan kampanya 15 Haziran 2009 tarihine kadar sürecek.

Anahtar teslimleri devam eden 1. etap Toskana Vadisi evleri, 395 m² ile 940 m² arasında değişen 174 evden oluşuyor. Evlerin fiyat aralığı ise 812 bin ile 2.391 bin dolar arasında değişiyor. Anahtar teslimlerinin tamamlanmasının ardından Toskana Vadisi’nde sakinlerinin kendilerini her an özel hissedecekleri yeni bir hayat başlayacak.

İstanbul’un günden güne değerlenen bölgelerinden Büyükçekmece’de yeni bir yaşam alanı sunan Proje Toskana Bölgesi’nin mimari ve doğal dokusu ile inşa edildi. İspanyol Porcelanosa seramikler, Snaidero İtalyan Mutfaklar, Miele beyaz eşyalar, Rehau pencereler, Duravit vitrifiyeler, Hans – Grohe bataryalar, LG klima sistemleri, Viesmann akıllı kombi, Brass çatı sistemleri, renk alternatifli granit ve Corian mutfak tezgâhı kullanılarak özenle hazırlanan evlerde yaşam; havuz, hamam, sinema odası, sauna, asansör, şarap kavı gibi pek çok opsiyonel seçenekle tam bir keyfe dönüşüyor.
Projenin ilk fazında bulunan büyük metrekareli evlerden sonra, 2. etapta satışa sunulan daha küçük metrekareli ikiz villalar ve villa daireler de yoğun ilgi görüyor.

Yemyeşil bir vadi
Toskana Vadisi evleri, mimarisi, çevre düzenleme ve peyzajı ile İtalya’nın Toskana bölgesini İstanbul’a taşıyor. Mimarisinde İtalya’nın Toskana Bölgesi’ndeki evlerden ilham alınan ve bölge isimleriyle de İtalya’dan esinlenilen projenin ağaçları da İtalya’dan özel olarak getirtildi. Bölgenin bitki örtüsünün simgesi olan kalem servi ve fıstık çamlarının da bulunduğu toplam 90 bin ağaç ve bitki projede yer alacak.

Hayatın tüm renkleri Toskana Çarşısı’nda
Toskana Vadisi Evleri’nde alışverişten restorana, ihtiyaç duyulan herşeyi hayatın tüm renklerini Toskana Çarşısı’nda bulmak mümkün. Toskana Çarşısı, içinde farklı lezzetleri içerecen restoran ve kafe zincirleri ile hem bir lezzet durağı, hem de seçkin markalara ev sahipliği yapacak bir mağazalar mekanı olacak. Toskana Çarşısı”nda 24 saat açık süpermarket, çiçekçi, manav, pastane, bakkal, kasap, şarküteri, kuaför, Türk hamamı, pet shop, kreş, çocuk parkı gibi tüm ihtiyaçlara erişim imkanı kolay bir şekilde sağlanıyor.

Toskana Vadisi hakkında:
İstanbul’un hızla yükselen bölgelerinden Büyükçekmece’de, 1.7 milyon metrekarelik geniş bir alanda 700 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa edilen Toskana Vadisi, 12 farklı tipte toplam 540 lüks villa, ikiz villa ve Toskana dairelerinden oluşuyor. Büyükçekmece Gölü ve Marmara Denizi’nin etkileyici manzarasında, tertemiz bir hava ve ılıman bir iklimde, dünya standartlarında tasarlanmış evlerde huzurlu bir yaşam imkanı sunan projeyi ABD merkezli mimarlık şirketi JZMK California ve Türk mimar Ahmet Erdinç yönetimindeki AE mimarlık üstlendi. Projenin rekreasyon merkezi ise Mimar Mahmut Anlar’ın imzası taşıyor. “Toskana Vadisi Yaşam ve Spor Kulübü” ile proje içindeki diğer sosyal fasiliteler, Toskana sakinlerine sağlıklı ve doğal bir yaşamın kapılarını açacak.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT