Emniyet Kemerlerinizi Takın, Saatte 300 km Hızla Temizlik Başlıyor!

Alışveriş Alışveriş Emniyet Kemerlerinizi Takın, Saatte 300 km Hızla Temizlik Başlıyor!

Tarihler: 02 Temmuz 2007 Pazartesi ~ 05 Temmuz 2007 Perşembe

Firma: Dyson

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 2, 2007 ~ Tem 5, 2007
Emniyet Kemerlerinizi Takın, Saatte 300 km Hızla Temizlik Başlıyor!

Dyson DC18 Slim, saatte 300 km ayrıştırma hızı ile hızdan hoşlananlar için yaratıldı. Dyson Elektrik Süpürgelerinin sıradışı tasarımları ve gelişmiş teknik özellikleri ile temizliğe farklı bir gözle bakmaya başlayacaksınız.

Dyson elektrikli süpürgeleri, torba yerine, Concorde camları’nda kullanılan malzemeden üretilen şeffaf bir hazneye sahip. Toz ve kirin Dyson siklonları içerisinde 200.000 G (merkezkaç kuvvetinin 200.000 katı) güce tabi kalması, daha yüksek emiş gücü ve dolayısıyla daha temiz evler anlamına geliyor. Dyson, DC 18 Slim modeli tasarımıyla fark yaratırken, az yer kaplıyor.

Dyson DC 18 Slim modelinde tozlar, hava ile beraber hazne içerisine giriyor. Hazne içerisinde saatte 300 km hızla çevrilen toz ve pislikler, havadan tamemen ayrıştırılıyor. Çıkan temiz hava motor öncesi ve motor sonrası olmak üzere iki ayrı filtre işleminden geçirilerek dışarı veriliyor. Böylelikle mikroskobik toz parçacıklarını dahi içinde hapseden Dyson DC 18 Slim, emiş gücünde hiçbir azalma olmadan %100 filtrasyon sağlıyor. Elektrik süpürgesini, özgün tasarımı ve üstün teknolojisi ile yeniden yaratan Dyson, temizliği bir hobiye dönüştürüyor.
Fiyatı: 1.350 YTL

Birkaç Not:
Dyson elektrikli süpürgeleri 43 ülkede satışta.
Her zaman en gelişmiş teknoloji için çalışmalar yapan Dyson, yalnızca 2005 yılında, Ar-GE’ye 50 milyon £ yatırım yaptı.
Dyson kendi hayvanat bahçesine sahip aynı zamanda ev tozu akarı yetiştiyor. Aynı zamanda kendi mikrobiyoloji labaratuarına ve bilimadamlarına sahip dünyada ki bir kaç şirketten biri.
1993’den bugüne kadar Dyson 20 milyon elektrikli süpürge üretti. Bir yatırımcının patent hakkı yalnızca 20 yıldır. Dyson yenilikleri ile her gün yeni bir patent alıyor. Dyson halihazırda tam 1300 patent hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT