En Çılgın Fikirlerini Hayata Geçirmen İçin; UHU Patafix

Alışveriş Alışveriş En Çılgın Fikirlerini Hayata Geçirmen İçin; UHU Patafix

Tarihler: 09 Haziran 2008 Pazartesi ~ 12 Haziran 2008 Perşembe

Firma: UHU

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 9, 2008 ~ Haz 12, 2008
En Çılgın Fikirlerini Hayata Geçirmen İçin; UHU Patafix
Her neslin yapıştırıcısı UHU, genç ve dinamik ürünleri ile hayal gücünün sınırlarını zorluyor. UHU’nun yeni ürünü Patafix gençler arasında çılgın trendler yaratıyor.

Kullanıldığı ülkelerde bir akım haline gelen UHU’nun hamur yapıştırıcı ürünü Patafix hayal gücünün sınırlarını zorluyor. Patafix’in temel kullanım alanı poster, fotoğraf ve benzeri malzemeleri yapıştırmak ya da eşyaları sabitlemek olmasının yanı sıra gençlere çılgın fikirlerini hayata geçirme imkanı da sunuyor.

Patafix ile Yapabileceklerinizin Sonu Yok… Hem de hiç iz bırakmadan!
Doğum günü partilerinizin yeni dekoratörü Patafix oluyor. Yaratacağınız konseptlere uygun süslemeleri ya da görselleri dilediğiniz yere kolayca yapıştırmanızı sağlayan bu ürün partilerinize renk ve heyecan katıyor. Patafix, kullandığınız her yerde kendi özel stilinizi yaratmanızı sağlıyor. Çektiğiniz fotoğraflarınızla dolabınızı süsleyip, kazandığınız madalyalarla duvarınızda bir gurur köşesi oluşturabilirsiniz. Patafix ile aksesuarlarınızda yapacağınız ufak değişiklikler bile kendi modanızı yaratmanızı sağlıyor. Ayakkabılarınıza ya da şapkanıza ekleyeceğiniz süsler ile hem eğleniyor hem de kendi aksesuarlarınızı yaratıyorsunuz. Aklınıza gelebilecek bütün çılgın fikirler için kullanabileceğiniz bu ürün sayesinde arkanızda asla iz bırakmıyorsunuz. Çünkü Patafix kullanıldığı yüzeylerde iz bırakmıyor ve defalarca çıkarılıp tekrar tekrar kullanılabiliyor.
UHU yeni ürünü Patafix ile gençlere çılgın, dinamik ve eğlenceli bir hayatın kapılarını açıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT