En Çıtır Egeli Lay’s Zeytinyağlı ile Ege’de Dikili Bir Ağacın Olsun!

Alışveriş Alışveriş En Çıtır Egeli Lay’s Zeytinyağlı ile Ege’de Dikili Bir Ağacın Olsun!

Tarihler: 21 Nisan 2011 Perşembe ~ 05 Mayıs 2011 Perşembe

Firma: Lay’s

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 21, 2011 ~ May 5, 2011

Ege’nin leziz zeytinyağı ile Türkiye’nin en iyi patateslerini aynı pakette buluşturan Lay’s Zeytinyağlı, tüketicileri Ege’de dikili bir ağaç sahibi olmaya davet ediyor!

Doğal ve eşsiz tatları bir araya getiren Lays’in, sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında başlattığı kampanya ile 21 Nisan - 5 Mayıs tarihleri arasında Migros`tan 2 adet Lay`s Zeytinyağlı süper boy alan tüketiciler adına TEMA Vakfı tarafından Ege Bölgesi’ndeki İzmir Ağaçlandırma sahasına 1 adet ağaç dikilecek.

Lay’s Zeytinyağlı severleri Ege’de dikili bir ağaç sahibi yapacak olan kampanya sonucunda toplam 5000 adet fidan toprakla buluşacak.

Çıtır çıtır, tadına doyulmaz patates cipsi lezzeti, tüm doğallığıyla şimdi Lay’s Zeytinyağlı paketlerinde. Lay’s Zeytinyağlı ile dikili bir ağaç sahibi olma fırsatıysa tüm Migros’larda...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT