En Değerli Dostunuza Sevgililer Günü Hediyesi

Alışveriş Alışveriş En Değerli Dostunuza Sevgililer Günü Hediyesi

Tarihler: 31 Ocak 2011 Pazartesi ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Petza

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 31, 2011 ~ Şub 14, 2011

Evcil köpeklerin ve kedilerin ihtiyaçlarına yönelik; eğlenceli, kullanışlı, hayatlarını kolaylaştıran, güncel ve ulaşılabilir ürünler sunan Türkiye’nin en kapsamlı alışveriş sitesi www.petza.com.tr ‘de Sevgililer Günü heyecanı devam ediyor.

Evcil köpek ve kedi sahiplerinin de hayatlarını kolaylaştırmak için kurulan www.petza.com.tr alışveriş sitesinde, dünyaca ünlü Pawz köpek galoşlarından yine uluslararası üne sahip Dobaz ve Puppy Angel markalarına kadar hem kullanışlı hem de şık ürünlere ulaşmanız artık çok kolay.

Farklı ve güncel tasarımlardaki kıyafetlerden tasmalara, yataklardan, mama kaplarına, seyahat ürünlerinden, aksesuara, taşıma çantalarından, eğlenceli oyuncaklara, temizlik ve bakıma kadar zengin bir ürün yelpazesinde hizmet veren www.petza.com.tr, en sevdiğiniz dostunuzun Sevgililer Gününü kutlamanız için birbirinden şık ürünleri ile yepyeni bir koleksiyon hazırladı.

Büyük, orta ve küçük ırk köpeklerin patilerinin dışarıda kirlenmemesi için üretilen Pawz köpek galoşları, bedenlerine göre mor, sarı, yeşil, turuncu, lacivert ve kırmızı renklerle www.petza.com.tr sitesinde satışa sunuldu.

Köpeklerin sağlıklarını ön planda tutan markanın, dünya modasını takip eden ve kaliteli ürünlerini içeren 2010-2011 Sonbahar-Kış kataloğunun size ulaşması için tek yapmanız gereken info@petza.com.tr adresine mail atmanız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT