En Değerli Varlığınıza En Değerli Armağan Life Fitness`dan

Alışveriş Alışveriş En Değerli Varlığınıza En Değerli Armağan Life Fitness`dan

Tarihler: 04 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 10 Mayıs 2009 Pazar

Firma: Life Fitness

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 4, 2009 ~ May 10, 2009
EN DEĞERLİ VARLIĞINIZA EN DEĞERLİ ARMAĞAN LIFE FITNESS’DAN…
Anneler Günü için en farklı ve en sağlıklı seçeneklerden biri: Life Fitness X3 Cross Trainer olacak. Tüm vücudu aynı anda ve zorlamadan çalıştıran bir fitness mucizesi olan Cross Trainer, yüksek kalori yakımı sağlarken, motivasyonu artıran birçok egzersiz programı ile adeta tek başına bir spor salonu gibi çalışıyor…

X3 Cross Trainer kısa sürede büyük etki...
İster spora yeni başlamış, ister yıllardır düzenli spor yapıyor olun, kısa sürede olumlu sonuçlar görmek istiyorsanız Life Fitness sizin için mükemmel bir seçenek sunuyor. X3 Cross Trainer, tüm vücudu bir arada çalıştırıyor ve yoğunluk belli bir bölgede toplanmadığı için hedeflenen kalori yakımına daha az yorularak ulaşmanızı sağlıyor.

Patentli Whisper Stride özelliği sayesinde bebeğiniz uyurken siz spor yapın!
Whisper Stride özelliği sayesinde istediğiniz her saat spor yapabilirsiniz. Manuel kullanım seçeneği, başarısı kanıtlanmış verimli Life Fitness programları Hill ve Random’un yanı sıra; direnci yavaş yavaş artıran EZ-Incline Resistance ve arazi koşulları simule edilerek, inişli çıkışlı ve farklı direnç seviyelerinin bir arada bulunduğu Sport Training programlarını sunuyor.

Life Fitness X3 Cross Trainer cihazı ile tüm vücut kaslarını aynı anda çalıştırabileceksiniz…
X3 Cross Trainer cihazı, daha az yorularak daha çok kalori harcamanız, üstelik eklemlerinizi zorlamadan çalıştırmanız prensibi ile geliştirildi. İster spora yeni başlamış, ister yıllardır düzenli spor yapıyor olun, kısa sürede olumlu sonuçlar görmek istiyorsanız Life Fitness Cross Trainer, mükemmel bir seçenek… Patentli ‘Whisper Stride’ sessiz çalışma özelliği sayesinde istediğiniz her saat spor yapabilirsiniz. Şıklığı ve kolay anlaşılır oluşuyla motivasyonu sağlayan ekranından zaman, mesafe, toplam kalori, zorluk seviyesi ve nabız değerlerini takip etmeniz mümkün...

Kalbinizi de düşünün!
X3 Cross Trainer; ayrıca kas ve dolaşım sisteminizi egzersize hazırlayan Warm –Up Mode, Egzersiz sonrası kalp atışlarını güvenle normal seviyesine döndüren Cool-Down Mode gibi özelliklere sahip.

X3 Cross Trainer ve diğer Life Fitness cihazları, EKS Dış Tic. LTD.ŞTİ.’nin Balmumcu’daki showroom’unda görülüp denenebilir.
EKS Tel : (0212) 213 36 37/pbx
www.eksweb.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT