En Farklı Sevgililer Günü Hediyeleri Buldumbuldum.com´da

Alışveriş Alışveriş En Farklı Sevgililer Günü Hediyeleri Buldumbuldum.com´da

Tarihler: 10 Şubat 2011 Perşembe ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Buldumbuldum.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 10, 2011 ~ Şub 14, 2011

İşte yılın en zor hediye seçimi... Aşıkların kutladığı bu özel gün için bu sene bir değişiklik yapın ve onu keyiflendirecek, şaşırtacak bir hediye seçin. Artık klasik hediyelerden vazgeçin 2011’de aşkınızı farkınızla ifade edin... Bunun için en iyi adres tabi ki BuldumBuldum.com...

İster Uzaktan Kumandalı Mum’larla ne kadar romantik olduğunuzu gösterin, ister Büyüyen Kristal’le ona aşkınızı anlatın. Dağınık ofis masasını toplayacak Masaüstü Temizlik Kamyonu ile onu en eğlenceli bir şekilde tertip ve düzene davet edin ya da Objektif Kupa ile çok sevdiği fotoğraf objektifini kupaya çevirin.

Büyük bir hayvanseverse, her an yanında seveceği bir hayvan olsun isteyen biriyse en iyisi ona Sıcak Hayvancıklar’dan birini hediye edin. Böylece bütün kış ayakları sıcacık kalsın...

Benim sevgilim futboldan vazgeçemez diyenlerdenseniz, onun bu sevgisini Futbol Topu Kumanda ile tamamlayın...

900’den fazla eğlenceli ürün için buldumbuldum.com internet adresini yada İstanbul ve İzmir’in en büyük alışveriş merkezlerindeki mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT