En Güzel Bayram Hediyeleri Haaz Design-Art Gallery’de!

Alışveriş Alışveriş En Güzel Bayram Hediyeleri Haaz Design-Art Gallery’de!

Tarihler: 03 Kasım 2011 Perşembe ~ 09 Kasım 2011 Çarşamba

Firma: Haaz Design&Art Gallery

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 3, 2011 ~ Kas 9, 2011

Ünlü Amerikan tasarımcısı Jonathan Adler’ in birbirinden özel yeni tasarımları, Voluspa’ nın el yapımı eşsiz mumları ve bir çok hediye seçenekleri sadece Haaz Design&Art Gallery’ de!

Her zevke ve ilgi alanına hitap eden, dünyaca ünlü markaların mobilya, tasarım ve objeleriyle birlikte dünyanın dört bir yanından toplanmış ve bir eşi daha bulunmayan özel parçalar, dünyaca ünlü sanatçıların takıları, birbirinden keyifli hediyelikler ve farklı kültürlerden birçok sanatçının özgün eserlerinin toplandığı Haaz Design&Art Gallery arzuladığınız birbirinden farklı hediye seçeneklerini bir arada sunuyor.

Hollywood‘ da başarılı işlerle herkesin kalbini çalan Jonathan Adler’ in heykelsi objelerinden, muma, şaşırtan desenlerle hazırladığı yastıklardan, iPad kılıfına, duvar kağıdından, vazoya ve aynaya kadar geniş bir yelpazeye yayılan ve gözümüzü gönlümüzü açan ürünleri, dünyanın en güzel hediyelik mumlarının yaratıcısı Troy ve Traci Arntsen’ in özenle hazırladığı Voluspa mumlarının insanı başka dünyalara götüren kokuları ve kış için özel olarak düşünülmüş mükemmel kokulu sabunları, ünlü tasarımcı Margit Denz’ in Limoge porselenden yarattığı el yapımı porselen duvar kalpleri ile sizleri bekliyor. Siz de sevdiklerinizi eşsiz hissettirmeniz için sadece Haaz Design&Art Gallery’ e uğramanız yeterli olacak!

Damien Hirst, Shawn Yu gibi dünyaca ünlü sanatçıların özgün tasarımları ve tabloları da Haaz Design&Art Gallery’ de sizleri bekliyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT