En güzel Bayram Sofraları Siemens’in Yeni Solo Fırınıyla Hazırlanıyor

Alışveriş Alışveriş En güzel Bayram Sofraları Siemens’in Yeni Solo Fırınıyla Hazırlanıyor

Tarihler: 29 Ağustos 2011 Pazartesi ~ 01 Eylül 2011 Perşembe

Firma: Siemens

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 29, 2011 ~ Eyl 1, 2011

Siemens Ev Aletleri’nin ileri teknoloji ve estetik tasarım eseri yeni solo fırını HC7A4540, usta işi Ramazan sofralarının hazırlanmasını sağlayacak. Yeni Siemens HC7A4540 solo elektrikli fırın ve cam seramik ocağın fonksiyonları, kullanım kolaylığı sunan özellikleri ve donanımı sayesinde lezzetli sofralar hazırlamak şimdi parmağınızın ucunda.

En güzel bayram sofraları için Siemens Ev Aletleri ideal bir solo fırın sunuyor. Yeni Siemens HC7A4540 paslanmaz çelik elektrikli fırın, estetik tasarımı, mutfakta hayatı kolaylaştıran fonksiyon ve özellikleri ile dikkat çekiyor.

Siemens HC7A4540 paslanmaz çelik solo fırın, 67 litrelik geniş fırın hacmi ile kalabalık sofraların ihtiyacını karşılıyor hem de A sınıfından yüzde 30 daha az enerji tüketme özelliği ile yüksek verim sunuyor. Fırının dört highSpeed cam seramik gözü bulunan ocağında ayrıca 4’lü artık ısı göstergesi yer alıyor. Bu sayede hangi ocak gözünün halen sıcak olduğunu rahatlıkla anlayabiliyor ve isterseniz bu sıcaklığı yemekleri ısıtmak için kullanabiliyorsunuz.

Yeni Siemens HC7A4540 fırın üst/ alt ısıtma, sadece alt ısıtma, turbo, pizza- yoğun ısıtma ve çözme konumu, sıcak hava dolaşımlı ızgara, Vario büyük ve küçük alanlı ızgara gibi fonksiyonlarla her türlü yiyeceğin istenen kıvamda pişirilmesini, hazırlanmasını sağlıyor. Ayrıca ilave olarak hyrdroBaking özelliği ile hamur işlerini içlerini kurutmadan pişirerek damak tadından ödün vermiyor ve sıcak tutma fonksiyonu da yemeğinizi istediğiniz zaman servis yapmanıza imkan sağlıyor. Manuel programlarının yanında sahip olduğu cookControl40 özelliği ile yeni fırınımız 40 adet farklı yemeği, sadece pişirilecek yemeğin isminin ve miktarının girilmesiyle otomatik olarak pişirmekte.

Siemens HC7A4540 fırında programlanabilir elektronik saat ile kullanıcı fırının istediği saatte pişirme işlemini sonlandırmasını sağlıyor ve bu sayede zamanı çok daha verimli kullanabiliyor Otomatik hızlı ısıtma özelliği de ön ısıtma süresini hem yarı yarıya kısaltıyor hem de seçilen pişirme programına otomatik geçiş saylayarak büyük kolaylık sağlıyor.

Fırındaki kontrol düğmelerinin simetrik olarak yerleştirilmesini sağlayan symControl özelliği ile ocak gözlerine kumanda eden ilgili düğmeler kolaylıkla bulunabiliyor. Fırının arka duvarı katalitik özelliği el ile temizleme derdini ortadan kaldırıyor. Seramik bir malzemeden yapılan bu ek akplama,üstünde toplanan kirleri oksidasyon yolu ile %80 oranında azaltır.

Siemens HC7A4540, komple cam kapağı ve maksimum 40oC olan ön kapak ısısı, kendi kendine kapanma ve çocuk kilidi gibi güvenlik donanımları ile de dikkat çekiyor. Açılıp kapanabilir fırın içi aydınlatma ile üst düzeyde konfor sağlayan fırın, tamamen cam iç kapağı ve titan grisi parlak fırın içi emayesi ile göz alıyor. Siemens HC854580 fırının tepsi saklama çekmecesi ve yüksekliği ayarlanabilir ayakları kullanım kolaylığı sunan diğer özellikleri arasında yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT