En Güzel Düğün Ayakkabıları FLO’da

Alışveriş Alışveriş En Güzel Düğün Ayakkabıları FLO’da

Tarihler: 04 Nisan 2012 Çarşamba ~ 04 Haziran 2012 Pazartesi

Firma: FLO

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 4, 2012 ~ Haz 4, 2012

Hayatınızın en özel gününe sayılı günler kaldı. Yaşamınızı sevdiğiniz insanla birleştireceğiniz, beraber bir geleceğe adım atacağınız, uzun zamandır planladığınız o muhteşem gün… Düğün gününüzde hem istediğiniz şıklıkta olup hem de dilediğiniz rahatlıkta olmak istemez misiniz? Gelen konuklarla ilgilenmek, dilediğinizce eğlenmek, fotoğraf çektirmek... Bütün bunları FLO’nun 2012 İlkbahar/Yaz koleksiyonundaki birbirinden şık ve rahat ayakkabılarıyla yapmak isteyeceksiniz.

Hayatınızın en özel gününde düğün pastasını keserken, gönlünüzce dans ederken, sizin mutluluğunuzu ve şıklığınızı görmeye gelen konukları selamlarken rahatça hareket etmek isterseniz FLO’da aradığınız düğün ayakkabılarını bulabileceksiniz. Böylesine önemli bir günde neşenizin kaçmasını istemeyen FLO, sizin için hem çok şık hem de çok rahat ayakkabı modelleri hazırladı.

Gelinler! Düğününüz kır düğünü ise hem gösterişli hem rahat olmanın en kolay yolu olan babetler için FLO’nun yeni sezon koleksiyonuna bakmayı unutmayın. Eğer tercihinizi şıklığın en güzel temsilcileri topuklu ayakkabıdan yana kullanıyorsanız FLO’nun kullanışlı ve rahat aynı zamanda yüksek topuklu, romantik, beyaz, krem ve metalik renkli ayakkabıları siz gelin adayları için...

FLO damat adaylarını da unutmadı. FLO’nun size özel tasarladığı, damatlığınızı tamamlayan klasik dizaynları ve birbirinden şık deri üzeri özgün desen uygulamalı modellerini tercih ederek düğün gününüzde tarzınızı ortaya koyacaksınız. Düğün gününüz için seçiminiz rugan şıklığı ise yine FLO’da aradığınızı bulabilecek, fark edilen bir şıklık yaratacaksınız.

Bütün gün heyecanınızı ve sevincinizi taşıyacak olan ayaklarınız bu kadar ince düşünülmeyi, birbirinden şık ve rahat ayakkabıları giymeyi hak ediyor. Uygun fiyat seçenekleri sunan FLO’da tek yapmanız gereken o özel gün için istediğiniz ayakkabıyı seçmek.

Yaşamınızın en önemli adımlarından birini, FLO’nun size özel tasarlanmışçasına rahat ve şık ayakkabılarından biriyle atın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT