En güzel pastayı siz yapın

Alışveriş Alışveriş En güzel pastayı siz yapın

Tarihler: 11 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 17 Mayıs 2009 Pazar

Firma: Gondol

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 11, 2009 ~ May 17, 2009
En güzel pastayı siz yapın
Gondol mikser seti ve krema pompalarıyla kek ve pasta yapmak artık çok kolay.

Doğum günü, yıldönümü gibi özel günlerde ya da sadece canımız çektiğinde mutfağa girip de bir kek ya da pasta yapmayanımız yoktur. Pasta ve kek yapımında kullandığımız malzemeler kadar bize yardımcı olacak aletlerin de önemi büyüktür. Bazı kek ve pandispanya tariflerinde çırpma işlemini mutlaka elle yapmamız söylenir. İşte Gondol’un mikser seti burada imdadınıza yetişiyor. Fonksiyonel tasarımı sayesinde etrafa un ya da şeker sıçratmadan malzemelerinizi rahatlıkla karıştırabiliyorsunuz. Ölçekli gövdesi ile de malzemelerinizi tam ayarında ölçerek kullanmanızı sağlayan mikser seti ile nefis kek ve pandispanya hamurları hazırlayabileceksiniz.

Özellikle süslemelerin zorluğu yüzünden çoğu kişi evde pasta yapmaya yanaşmaz. Gondol’un evde pasta süslemesine yönelik geliştirdiği krema pompalarıyla bu sorun da ortadan kalkıyor. Farklı şekillerde krema sıkmanızı sağlayan değişik uçları yardımıyla süslediğiniz pastanız usta aşçıların elinden çıkan pastaları aratmayacak.

Gondol ürünleri fonksiyonellikleri ile hayatınızı kolaylaştırırken renkleri ile de mutfaklara neşe getiriyor.
Türkiye’nin dört bir yanındaki hipermarketlerde ve zücaciyelerde bulabileceğiniz Gondol ürünlerinin hepsi bulaşık makinesinde yıkanıp, mikrodalgaya girebiliyor. Dünya standardını belirleyen belge olan TSEK’e sahip Gondol ürünleri Türkiye dışında 40 ülkede satılıyor ve insan sağlığına zararlı hiçbir madde içermiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT