En güzel sevgi mesajını yazana, Garanti’den, `özel mesajlı` i-Pod hediye!

Alışveriş Alışveriş En güzel sevgi mesajını yazana, Garanti’den, `özel mesajlı` i-Pod hediye!

Tarihler: 09 Şubat 2009 Pazartesi ~ 15 Şubat 2009 Pazar

Firma: Garanti Bankası

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2009 ~ Şub 15, 2009
En güzel sevgi mesajını yazana, Garanti’den, “özel mesajlı” i-Pod hediye!
Garanti Bankası, www.garanti.com.tr adresine girerek en güzel sevgi mesajını yazanlara, en özel “Sevgililer Günü” hediyesini verecek. En güzel sevgi mesajını yazan 30 Bireysel İnternet Şubesi ve Cep Şubesi kullanıcısına, sevdiklerine armağan etmek istedikleri renkte iPod nano chromatik’in arkasına, kendi mesajları lazerle yazdırılarak, özel bir paketle gönderilecek.

Kullanıcılar, 27 Ocak – 13 Şubat 2009 tarihleri arasında, www.garanti.com.tr adresindeki “Sevgi Mesajınızı Yazın” butonuna tıklayarak, yarışmaya katılabilecek. Yarışmacılarda, katılım tarihinden en fazla 3 gün önce Garanti İnternet ya da Cep Şubesi’ne girmiş olmaları şartı aranacak. 27 Ocak-1 Şubat, 2-8 Şubat ve 9-13 Şubat olmak üzere, her hafta jüri tarafından seçilen 10 mesaj, garanti.com.tr’de yayınlanacak. Yarışmaya istediği sayıda mesajla katılabilecek kullanıcılar, 8 GB hafızalı iPod’ların gümüş, mavi, mor, sarı, siyah, turuncu ve yeşil renklerinden birini tercih edebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT