En Güzel Sofralarda Paşabahçe Porselenle Fark Yaratın

Alışveriş Alışveriş En Güzel Sofralarda Paşabahçe Porselenle Fark Yaratın

Tarihler: 01 Ekim 2010 Cuma ~ 01 Kasım 2010 Pazartesi

Firma: Paşabahçe Porselen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 1, 2010 ~ Kas 1, 2010

En Güzel Sofralarda Paşabahçe Porselenle Fark Yaratın

Paşabahçe Cam Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin 2007 yılında dünyanın üçüncü büyük porselen üreticisi RAK Porselen ile yaptığı özel anlaşma sonucu yaratılan Paşabahçe Porselen markasının ürünleri; kısa sürede seçkin otel ve restoranlarda en güzel sofraların vazgeçilmezi olmayı başardı.

Dünyanın üç büyük cam ev eşyası üreticisinden biri olan Paşabahçe Cam Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin dünyanın üçüncü büyük porselen üreticisi RAK Porselen ile yaptığı uzun vadeli anlaşma sonucunda ortaya çıkan Paşabahçe Porselen markasının ürünleri, Türkiye’de en şık sofralarını donatmaya devam ediyor.

Türkiye’den sadece Paşabahçe için üretim yapan RAK Porselen’in Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki tesislerinde üretilen birbirinden özel porselen takım ve parçaları, darbelere ve aşınmaya karşı kenar dayanıklılığı, sır kalınlığı, mikrodalga ve fırın güvenliği, ani ısı değişikliklerine karşı dayanıklılık, yüksek bulaşık makinesi dayanıklılığı gibi özellikleriyle ikram sektöründe en çok tercih edilen markalardan biri haline geldi.

Türkiye’nin ilk krem rengi porseleni Paşabahçe’den...
Sofralara hem zarafet, hem de fonksiyonellik katan ve özel krem rengi ile benzerlerinden farklılaşan Paşabahçe Porselen, yüksek ürün kalitesi ve verdiği 5 yıl garanti ile müşteri ağını gün geçtikçe arttırıyor.

Türkiye porselen pazarındaki ilk krem rengi ürün gamını piyasaya sunan Paşabahçe Porselen, üstün ürün özellikleri sayesinde kısa sürede ikram sektörünün en önemli tercihlerinden biri halini aldı.

2007 yılından bu yana Türkiye çapında yaklaşık 60 otel ve çok sayıda restoran, müşterileri için en güzel sofralarda Paşabahçe Porselen’in her zevk ve ihtiyaca yönelik ürünlerini kullanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT