En İyi Çağrı Merkezi Teknoloji Çözümü ve En Övgüye Değer Çağrı Merkezi Ödülleri Vodafone Türkiye’nin!

Alışveriş Alışveriş En İyi Çağrı Merkezi Teknoloji Çözümü ve En Övgüye Değer Çağrı Merkezi Ödülleri Vodafone Türkiye’nin!

Tarihler: 02 Kasım 2009 Pazartesi ~ 10 Kasım 2009 Salı

Firma: Vodafone

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 2, 2009 ~ Kas 10, 2009
“En İyi Çağrı Merkezi Teknoloji Çözümü” ve “En Övgüye Değer Çağrı Merkezi” Ödülleri Vodafone Türkiye’nin!
2008’de olduğu gibi 2009’da da İstanbul Çağrı Merkezi Ödülleri’nden elleri dolu dönen Vodafone, bu yıl da aday olduğu “En İyi Teknoloji Çözümü” kategorisinde birincilik, “En Yaratıcı Çağrı Merkezi” kategorisinde ise “En Övgüye Değer Çağrı Merkezi” ödülünü kazandı.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen İstanbul Çağrı Merkezi Ödülleri 2009’da Vodafone Türkiye, Sesli İmza” uygulama çözümü ile “En İyi Çağrı Merkezi Teknoloji Çözümü” ve “Log-in Test” uygulaması ile “En Övgüye Değer Çağrı Merkezi” ödüllerini kazandı.
Vodafone Türkiye’ye “En İyi Çağrı Merkezi Teknoloji Çözümü” ödülünü, Vodafone’nun tüm dünyada ilk kez Türkiye’de sunduğu ve aynı zamanda Türkiye’de sadece Vodafone’nun çağrı merkezinde sunulan “Sesli İmza” uygulaması kazandırdı.
Sesli İmza Uygulaması müşterilere Vodafone çağrı merkezini aradıklarında daha hızlı, güvenli ve basit işlem yapma imkânı sunuyor. Müşteriyi biyometrik ses analiziyle tanıyan Sesli İmza uygulaması parmak izinden bile daha güvenli bir sonuç ortaya koyuyor.

Vodafone Türkiye’ye, “En Yaratıcı Çağrı Merkezi” kategorisinde “En Övgüye Değer Çağrı Merkezi” ödülünü ise, müşteri temsilcilerinin bilgi seviyelerinin artırılmasında, eğitim ihtiyaçlarının tespit edilmesinde ve performans değerlendirme sisteminin bir parçası olarak kullanılmasında iş süreçlerine entegre ettiği "Log-in Test" uygulaması kazandırdı. Bu uygulama ile her gün işe başlayan müşteri temsilcilerine, çağrı aldıkları müşterilerden gelebilecek muhtemel 3 farklı soru sorularak 90 saniye içerisinde cevaplamaları isteniyor. Performans sisteminin parçası haline gelen uygulama sayesinde müşteri temsilcilerinin bilgileri güncel tutuluyor ve çağrı merkezi çalışanları arasında bilgi paylaşımı teşvik ediliyor.

Vodafone Türkiye Ürün ve Hizmetlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Phil Patel konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “İnsan sesi, parmak izi ve retinada olduğu gibi sadece kişiye özel ve taklit edilemez. Sesli İmza Uygulaması, çağrı merkezini arayan kişinin biyometrik ses analizini yaparak müşterimizi sesinden tanıyor. Uygulama sayesinde müşterilerimiz kimlik bilgisi gibi kritik bilgileri paylaşmak ve şifre/parola gibi bilgileri yanlarında taşımak ya da ezberlemek zorunda kalmıyorlar. Böylece bilgi doğrulama adımlarıyla zaman kaybetmeden, daha hızlı ve güvenli biçimde işlemlerini yapabiliyorlar. ”

İlk defa Vodafone Türkiye tarafından hayata geçirilen Sesli İmza uygulaması ile çağrı süreleri ortalama % 15 azalırken, müşteri memnuniyeti % 85, çalışan memnuniyeti ise % 97 artırıldı. Phatel, Vodafone Grubu içerisinde Deneyim Merkezi olarak kabul gören uygulamanın Vodafone İtalya’da devreye girmesi için Vodafone Türkiye’nin danışmanlık desteği verdiğinin altını çizdi ve ekledi: “Müşterilerimizin memnuniyetini artırmaya öncülük edecek bu tür yenilikçi ve yaratıcı uygulamaları Vodafone olarak geliştirmeye ve sunmaya devam edeceğiz”.

İMİ Eğitim Yönetim ve Organizasyon tarafından düzenlenen “İstanbul Çağrı Merkezi Ödülleri 2009” ödül töreni, 27 Ekim Salı akşamı İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirildi. Müşterilerine çağrı merkezi hizmeti sunan kuruluşların başvurduğu yarışmada toplam 11 kategoride ödül verildi. Ödüller, çağrı merkezi sektörünün üst düzey yöneticilerinden oluşan 23 kişilik jürinin aylarca süren yoğun gözlem ve değerlendirmeleri sonucunda belirlendi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT