En Özel Yeni Yıl Hediyeniz Jival'den

Alışveriş Alışveriş En Özel Yeni Yıl Hediyeniz Jival'den

Tarihler: 29 Kasım 2011 Salı ~ 15 Şubat 2012 Çarşamba

Firma: Jival

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2011 ~ Şub 15, 2012

Yeni yıl, yeni hediyeleri de beraberinde getiriyor. Sevdiklerine en güzel ve kıymetli armağanı vermek isteyenlere şık ve zarif alternatifler sunan Jival, yeni yıla iki özel kampanya ile hazırlanıyor. Jival, internet mağazasından yapılan alışverişlerde altın takılarda yüzde 40 indirim yapıyor. Yeni yılda, hediye tercihini pırlantadan yana kullananlar için ise Jival, en özel ve güzel günlerin şahidi pırlanta takılardan birini seçen herkese bir pırlanta da Jival hediye ediyor.

Bir yılı daha geride bırakmaya hazırlandığımız şu günlerde, hediye seçmenin tatlı telaşı da başlıyor. Mücevher sektörünün parıldayan yıldızı Jival, yeni yıl için hazırladığı iki farklı kampanya ile mücevher severlerin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Jival, internet mağazası ile Türkiye’nin her bölgesinden mücevher severlere bu özel ve güzel günde pırlanta ve altın takılarda hazırladığı kampanyalar ile kalıcı, değerli ve uygun fiyatlı bir hediye alternatifi sunuyor.

Tercihini pırlatmadan yana kullananlara Jival’den pırlantalı sürpriz…

Her kadının sahip olmak istediği pırlanta takılara ulaşmak, Jival’in yeni yılbaşı kampanyası ile hayal olmanın ötesine geçiyor. Jival’in göz alıcı pırlanta bileklikleri, kolyeleri, tektaş ve beştaş yüzükleri “1 alana 1 hediye” kampanyası ile sevdiklerine değerli bir hediye vermek isteyenler için şık bir alternatif oluyor. Yeni yılda, kadınların en güzel anlarının tamamlayıcısı pırlanta takı tercih edenlere bir pırlanta takı da Jival hediye ediyor. İnternet mağazasından seçilen takılar şık kutularında en geç 3 gün içerisinde istenilen adrese teslim ediliyor.

Altın takılarda yüzde 40 indirim…

Jival, birbirinden şık ve renkli tasarımları olan harf kolyeler, bileklikler, kelebekli kolyeler ve kalpli yüzüklerin de yer aldığı altın koleksiyonunda her beğeniye hitap eden ürünleri yüzde 40 indirim ile sunuyor.

www.jival.com.tr online satış mağazasında ve 1 Aralık 2011-15 Şubat 2012 tarihleri arasında geçerli olacak kampanyalarda, Jival, taksitli ödeme kolaylıkları ve havale ödemelerde ise yüzde 5 indirim imkanı sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT