En Özel Yılbaşı Hediyeleri Sony'de!

Alışveriş Alışveriş En Özel Yılbaşı Hediyeleri Sony'de!

Tarihler: 07 Aralık 2011 Çarşamba ~ 31 Aralık 2011 Cumartesi

Firma: Sony

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 7, 2011 ~ Ara 31, 2011

Sony’nin yılbaşı sepeti, yeni yıl için kendine ve sevdiklerine teknolojinin en son ürünü farklı hediyeler almak isteyenler için çok ideal. Sepette, tabletten MP3 çalarlara, mobil oyun eğlence merkezi PSP™’den (PlayStation®Portable) dijital fotoğraf çerçevelerine kadar pek çok seçenek sizi ve sevdiklerinizi bekliyor.

Sony Tablet S ile yeni yılın en benzersiz tasarımı sizin olsun

Portre veya manzara modunda uzun süre kolaylıkla tutulmasına izin veren yeni ve eşsiz bir asimetrik tasarıma sahip olan Sony Tablet S, 23.8cm’lik (9.4”) dokunmatik ekranda zengin medya eğlencesi sunuyor. Sony’nin eşsiz Quick Touch teknolojisi sayesinde kullanıcılar kolay ve hızlı dokunmatik ekran geçişleri yapabilirken, Quick View teknolojisi sayesinde internette daha hızlı dolaşmanın keyfini çıkarıyor. Sony Tablet S, Reader Store’un yanı sıra özel video ve müzik servisleri gibi Sony Eğlence Servisleri’ne erişime de sahip. Dünyanın ilk PlayStation® Sertifikalı tableti olduğundan, kullanıcılar kendilerini yüksek kaliteli ilk nesil PlayStation® oyunlarının içinde bulabiliyor. Ayrıca Sony Tablet, çapraz cihaz bağlantısı özelliğine sahip olduğundan hem ev içindeki diğer cihazlar için kumanda görevi görüyor hem de multimedya içeriklerini cihazlarla paylaşabiliyor.Tablet S’nin bir de Wi-Fi/3G sürümü bulunuyor.

Yeni yılda sevdiklerinizi eşsiz Sony müzik deneyimi ile şımartın

Sony Walkman® ürün yelpazesinin sunduğu daha zengin, daha tatmin edici müzik deneyimi sizi ve sevdiklerinizi şımartıyor. Walkman® NWZ-E460 serisi, renkli tasarıma, üstün ses ve zengin bas ile 50 saatlik uzun pil ömrü, eğlenceli Karaoke ve şarkı sözü gösterme özelliğine sahip.

Sony PSP™ ile oyun zevki her zaman her yerde sizinle

3 yaştan 17 yaş ve üzerine kadar çok geniş bir oyuncu kesimine özel oyun ve içerik sunan PSP™ (PlayStation®Portable), oyuncular nerede olurlarsa olsunlar kaliteli oyun ve içeriklerin keyfini çıkarmalarını sağlayan en ideal taşınabilir oyun konsolu. olarak geliştirdik. EyePet, Invizimals Shadow Zone, FIFA 12 ve Jungle Party gibi başarılı ve sevilen oyunların yanı sıra dijital karikatürler ve PlayStation Video Store gibi pek çok farklı multimedya eğlence seçenekleri ile birlikte 409 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan PSP™, en eğlenceli ve sevilen yılbaşı hediyelerinin başında geliyor.

Sony Blu-ray Disc™ oynatıcılar ile ev sinema eğlencesine yeni bir tarz

Sony BDP-S185 Blu-ray Disc™ oynatıcı, Full HD filmlerin, online eğlencenin ve şık tasarımın keyfini çıkarmak isteyenlere hitap ediyor. Blu-ray ve DVD filmleri HD olarak seyredebileceğiniz cihaz, BRAVIA Internet TV hizmetlerine erişim sunarken, USB bağlantısı üzerinden eğlenceyi kolaylıkla paylaşmanıza da olanak tanıyor. Gişe rekortmeni filmleri sinema salonundaymış gibi izlettiren BDP-S185, doğrudan Internet’ten video kanallarını gösterebiliyor. Küçük boyutu, sadece 290mm’lik genişliği ve şık siyah kaplaması ya da gümüş rengi ile oturma odanızın havasını da değiştiriyor. Kullanımı kolay menüsünün yanı sıra ECO Energy sınıfında olduğundan yüzde 49 daha fazla enerji tasarruflu.

Sevdiklerinize özel rengarenk Cyber-shot dijital fotoğraf makineleri

Kolay kullanımlı, hafif, kompakt Cyber-shot™ DSC-W530 model fotoğraf makinesi, 14.1 megapiksellik fotoğraflar çekmenize olanak tanıyor. 4x optik zuma, 26 mm geniş açılı, yüksek kaliteli Carl Zeiss® objektife ve 6,7 cm’lik LCD ekrana sahip. Panoramik Çekim özelliği ile daha geniş fotoğraflar çekmenizi sağlıyor. Fotoğrafa yeni başlayanlar için bile kolay kullanımı ile fotoğraf çekmeyi büyük bir keyfe dönüştürüyor. Pembe, yeşil, mavi, siyah ve gümüş olmak üzere beş farklı ve birbirinden cazip renk seçenekleri ile en renkli yılbaşı hediyesi olmaya aday. Üstelik yılbaşına özel, renkli çantaları ve hafıza kartı hediyelerini içeren özel kutularıyla Sony Center’larda sizleri bekliyor.

Full HD video çekmek ve izlemeyi kolay ve eğlenceli hale getiren Handycam’ler

Sony HDR-PJ10E Full HD Flash Bellekli video kamera, 16 GB dahili hafızanın yanı sıra 30x optik olmak üzere çok güçlü bir güçlü zum ve dahili projektöre de sahip. 6,5 saate kadar 1920x1080/50p çözünürlükte Full HD AVCHD video kaydı yapabiliyor. Exmor R™ CMOS görüntü sensörü ile düşük ışıkta çok yüksek kaliteli çekim imkanı tanıyor. Dahili projektörü sayesinde videolarınızı herhangi uygun bir zemine yansıtarak, sevdiklerinizle birlikte keyfini çıkarma olanağı sunuyor. Geniş açılı objektif, fotoğrafa daha fazlasını sığdırırken, 3.3 megapiksellik son derece net ve büyük fotoğraflar elde edilmesini sağlıyor. 3 inç (7,5 cm) geniş dokunmatik LCD ekran, Entegre USB kablosu ve gömülü PMB yazılımı, Akıllı otomatik sahne seçimi özellikleri ile de çok ayrıcalıklı.

Sony dijital fotoğraf çerçeveleri mükemmel bir yılbaşı hatırası

Sony DPF-70A/B, S-Frame dijital çerçeve modeli, 17,8 cm (7 inç) WQVGA geniş (16:10) LCD - LED arka ışıklı parlak panel dijital fotoğraflarınızı net bir biçimde görüntülemenizi sağlıyor. Çok çeşitli slayt gösterisi görüntüleme modları ile fotoğraf ve videolarınıza heyecan katmanıza olanak tanıyor. Akıllı sensör, portre veya manzara çerçevesi konumlarında görüntüleri 'döndürerek’ doğru izleme yönünü yakalıyor. Mini USB konnektörü aracılığıyla yazıcıya veya görüntü aktarımı için PC’ye doğrudan bağlanabiliyor. Ayrıca, Memory Stick™, Memory Stick Duo™, MMC ve SD (SDHC) olmak üzere çoklu kart yuvasına da sahip.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT