En Şifalı Yeni Yıl Hediyesi

Alışveriş Alışveriş En Şifalı Yeni Yıl Hediyesi

Tarihler: 15 Aralık 2011 Perşembe ~ 31 Aralık 2011 Cumartesi

Firma: Termo Terapi Yastıkları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 15, 2011 ~ Ara 31, 2011

En “Şifalı” Yeni Yıl Hediyesi: “Termo Terapi Yastığı”

Almanya’nın en çok satanları arasında yer alan şimdi de Türkiye’de…

Termo Terapi Yastığı kiraz çekirdeğinden çavdara, okaliptustan, biberiye ve lavantaya kadar olan zengin içerikleri ile, sıcak su ve buz torbaları yerine kullanılabiliyor. Kullanıcısına “sağlıklı, doğal ve pratik” bir alternatif sunan ürün Almanya, Belçika, Finlandiya, Rusya, Polonya, İngiltere ve Hollanda’dan sonra şimdi de Türk tüketicisiyle buluşuyor.

Yurt dışında, ağrı, sancı, kasılma, kramp, yanık, böcek sokması bebeklerde gaz sancısı gibi semptomları olanların çokça tercih ettiği Termo Terapi Yastıkları, ETB GROUP’un Türkiye distribütörlüğünde, yakın zamanda vitrinlerdeki yerini alıyor. Doğanın iyileştirici gücünü evlerinize getiren bu yeni ürün, farklı bir yılbaşı hediyesi arayanlara da güzel bir seçenek sunuyor. 15,99- 29,99 TL arasında satışa sunulacak olan ürünleri görmeden yılbaşı hediyenizi almayın…

Yılbaşının yaklaştığı bu günlerde hepimizi bir hediye bulma telaşı sarıyor. Her yıl birbirine benzer hediyeler arasında seçim yapmaktan sıkılanlara, ETB GROUP tarafından çok özel bir alternatif geliyor. Kiraz çekirdeği, çavdar yada okaliptus, biberiye, nane gibi doğal bitkilerden yapılma “Termo Terapi Yastıkları” farklı olmasının yanında “her eve lazım” bir ürün olmasıyla da dikkatleri çekiyor. Tarım Bakanlığı sertifikalarına sahip ürün tamamen doğal hammaddelerden üretiliyor. Doğanın iyileştirici gücünü evlerinize getiren Termo Terapi Yastıkları, çok yakın zamanda aktarlarda, organik ürün, eczane ve kişisel bakım mağazalarında satışa sunulacak.

Termo Terapi Yastık, ağrı ve sancı çekenlerin cankurtaranı olan, sıcak su ve buz torbalarına yerine, “doğal ve sağlıklı bir alternatif” sunuyor. Termo Terapi Yastıkları, kronik ağrı çekenler, romatizma hastaları ve bağırsak problemi yaşayanlar gibi pek çok kişi tarafından tercih ediliyor. Özellikle Almanya’da çok rağbet gören bir ürün olan Termo Terapi Yastıkları, ense, omuz, boyun, sırt, karın, mide ve böbrek ağrıları ile romatizma, kireçlenme ve gaz sorununa, kas sertleşmesine ve gerilmelerinde; ağrıları hafifletirken, rahatlatıcı etkisi de bulunuyor. İçeriğinde kiraz çekirdeği , buğday, arpa, çavdar gibi tahılların yanında, okaliptus, nane, lavanta, biberiye gibi tamamen doğal ürünler bulunan, Termo Terapi Yastıklarının farklı şikayetlere karşı “Kuşaklı Çavdar”, “Omuzluk Çavdar”, “Aromatik Çavdar”, “Genel Çavdar Yastık” ve “Kiraz Çekirdekli Yastık” olmak üzere 5 farklı çeşidi ile müşterilerinin beğenisine sunuluyor.

Önümüzdeki günlerde ETB GROUP ayrıcalığı ile Türk tüketicisine merhaba diyecek olan ürün, özel içeriği ve pratik kullanımıyla, alternatif bir tedavi yöntemi olarak tercih ediliyor. İki türlü de çok basit bir kullanım şekli olan ürünün “sıcak kullanılmak istendiğinde mikrodalga veya fırında birkaç dakika; soğuk kullanılmak istendiğinde de derin dondurucuda” 30 dakika bekletilmesi yeterli oluyor.

Siz de “yeni yıla sağlıklı girelim, bütün yılımız sağlıklı geçsin” diyenlerdenseniz 5 farklı Termo Terapi yastığından, sizin ya da sevdiklerinizin ihtiyacına en uygun olanını tercih edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT