En Yeni Htc Modeli Sensation Xe

Alışveriş Alışveriş En Yeni Htc Modeli Sensation Xe

Tarihler: 16 Ocak 2012 Pazartesi ~ 16 Mart 2012 Cuma

Firma: HTC

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 16, 2012 ~ Mar 16, 2012

En yeni htc modeli sensatıon xe, dr.dre beatsaudıo kulaklık hediyesi ile türkiye’de ilk kez ve sadece vodafone’da

Vodafone, akıllı telefon pazarının yükselen yıldızı HTC’nin en yeni modeli HTC Sensation XE’iyi Dr. Dre Beatsaudio kulaklık hediyesi ile Türkiye’de ilk kez kullanıcılarıyla buluşturuyor.

Mükemmel ses kalitesi için özel tasarlanmış Dr. Dre Beatsaudio kulaklık ve 1000 adet şarkı hediyesiyle satışa sunulan HTC Sensation XE, faturalı tarifelere ek olarak ayda 61 TL’den başlayan fiyatlarla sadece Vodafone Cep Merkezleri’nde satışa sunuluyor.

Dünya mobil iletişim alanında yaşanan yenilikleri Türkiye’ye getirerek pek çok “ilk”i hayata geçiren Vodafone, en ileri teknolojiye sahip ürün ve hizmetleri, en avantajlı koşullarla kullanıcılarına sunmaya devam ediyor. Küresel bilgi birikiminin sağladığı güç ile mobil iletişim sektöründe öncü rol oynayan Vodafone, Türkiye’de bir ilke daha imza atarak, akıllı telefon pazarının dünya çapında yükselen değeri HTC’nin en yeni modeli HTC Sensation XE with Beats Audio’yu Vodafone Cep Merkezleri’nde satışa sunuyor.

Kayıtsız şartsız müşteri memnuniyeti odaklı stratejisi çerçevesinde müşterilerine en uygun hizmetleri en uygun seçeneklerle sunmayı hedefleyen Vodafone, Türkiye’de ilk ve tek olarak satışa sunduğu HTC Sensation XE with Beats Audio modeliyle birlikte kullanıcılara hem telefona hem de bilgisayara indirmek üzere toplam 1000 adet şarkı hediye ediyor. Böylelikle Vodafone aboneleri, bir yandan istedikleri her yerde internete bağlı kalırken, diğer yandan müzik arşivlerini sürekli olarak yanlarında taşıyabiliyorlar.

Kampanya kapsamında, zengin içerikli Vodafone Cep Avantaj tarifelerinden ya da abonelerin her türlü iletişim ihtiyacına cevap veren, binlerce her yöne dakika SMS ve internet içeren Red tarifelerinden birini kullanmayı 24 ay boyunca taahhüt eden aboneler, ayda 61TL’den başlayan ek ödeme seçenekleriyle HTC Sensation XE with Beats Audio sahibi olabiliyor.

HTC Sensation XE alana Beats kulaklık hediye!
Android işletim sistemi ile çalışan HTC Sensation XE with Beats Audio, 1,5 GHz’lık çift çekirdekli güçlü işlemcisiyle benzersiz bir internet deneyimi sunuyor. 4.3 inç qHD ekranı ve 8 MP kamerasıyla kullanıcılara yüksek çözünürlükte görsellik vaat eden HTC Sensation XE , son dönemin popüler kulaklıklarından Dr. Dre Beatsaudio kulak içi kulaklık hediyesiyle mükemmel bir akustik performans sunuyor. HTC Sensation XE with Beats Audio, ayrıca daha fazla müzik deneyimi için daha uzun batarya ömrü vaat ediyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Vodafone Bireysel Müşterilerden Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt , “Veri Yılı” ilan ettikleri 2011’de mobil internetin sunduğu olanakları herkes için erişilebilir kılmak amacıyla “Süper İnternet” programını başlattıklarını ve bu stratejinin en önemli parçalarından birinin akıllı telefonlar olduğunu ifade etti. Gökhan Öğüt sözlerine şöyle devam etti: “Vodafone Türkiye olarak bugüne kadar Türkiye’de mobil fırsat eşitliği yaratabilmek adına tüm imkanlarımızı seferber ettik; HTC de hepimizin takdir edeceği üzere akıllı telefon pazarının dünya çapında yükselen yıldızı. Vodafone Türkiye olarak bu öncü firmanın teknolojilerini Türkiye’ye aktararak kullanıcılarımızın beğenisine sunuyor olmak bizim için çok değerli. Bugüne kadar HTC’nin HTC Wildfire S; HTC Flyer Tablet, HTC Sensation gibi pek çok yenilikçi ürününü abonelerimizle buluşturduk. HTC Sensation XE with Beats Audio da Temmuz ayında lansmanını gerçekleştirdiğimiz HTC Sensation modelinin gelişmiş bir versiyonu. HTC’nin en yeni modeli olan HTC Sensation XE’yi avantajlı fiyatlarla, üstelik Dr. Dre Beatsaudio kulaklık ve müzik hediyesiyle kullanıcılarımıza sunuyor olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT