Erkek Ayakkabısında Kalite, Rahatlık, Şıklık ve Uygun Fiyatın Merkezi FLO!

Alışveriş Alışveriş Erkek Ayakkabısında Kalite, Rahatlık, Şıklık ve Uygun Fiyatın Merkezi FLO!

Tarihler: 15 Mart 2012 Perşembe ~ 15 Mayıs 2012 Salı

Firma: FLO!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 15, 2012 ~ May 15, 2012

Erkek ayakkabısında kalite, rahatlık, şıklık ve uygun fiyatın merkezi FLO!

FLO’nun 2012 ilkbahar yaz kolleksiyonu ayakkabı modelleri, geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyat politikası ile ilkbahar-yaz sezonunda şıklık, rahatlık ve kaliteye önem veren erkekler için vazgeçilmez bir seçim noktası oluşturacak. Yeni FLO koleksiyonu ile FLO erkeği yüzlerce model arasından kendi tarzını koyarak fark yaratacak.

Türkiye’nin 1 numaralı ayakkabı merkezi FLO, 2012 ilkbahar-yaz sezonunda da çoklu marka stratejisi ile erkeklerin farklı tarz ve beklentilerine yüzlerce çeşit model ve çok yönlü tasarımlar ile cevap verecek.

FLO yeni sezonda, yazın erkek modasının vazgeçilmez bir unsuru olan espadrillerden alışık olduğumuz hasır görünümlü tabanları (jude tabanlar), klasik kanvas yüzey kombinine ek olarak, nubuk ve deri gibi malzemelerle de kombinleyerek dünya moda trendlerini FLO erkeğinin yaz şıklığına yansıtıyor. Ayrıca, FLO’nun “Marin” tarzı ayakkabıları da sezonun trendleri arasında yer alıyor.

FLO’nun Dockers Extra Light ayakkabıları, 2012 ilkbahar-yaz sezonunda ilk kez koleksiyonda yer alarak hafif yapıları ile erkek modasında dizayn, ergonomi, çevrecilik ve sağlık anlamında yeni bir giyim tarzı yaratacak. Yokmuş hissi yaratan hafiflikteki FLO’nun bu özel tasarımları, yazın sıcak günlerinde ve ılık yaz akşamlarında, stilinden ve rahatlığından ödün vermek istemeyen erkeklerin kendilerini çok özel hissetmelerini sağlayacak. Dockers Extra Light ayakkabılar şıklık ve rahatlığın yanında doğaya kolay karışan, ayak sağlığına özel tasarlanmış formları ile çevreye duyarlı ve sağlığına düşkün erkekler için vazgeçilmez olacak. Extra hafif, darbelere karşı dayanıklı, maksimum konfor sağlayan, kaymaz tabanlı, sağlam ve çevre dostu bir ayakkabı ile stil yaratmak isteyen erkeklerin tercihi yine FLO olacak.

Kösele ayakkabı esnek ve rahat olabilir mi? FLO’nun esnek kösele tabanlı ayakkabıları, 360 dereceye kadar esneyebilme özelliğine sahip. Kösele tabanlı olmasına rağmen 360 derece esneklik ve rahatlık sunan ayakkabılar, şıklığından ödün vermeyen erkekler için...

Türk erkeğinin tarz, beklenti ve ihtiyaçlarına uygun yaklaşımlar sunan FLO’nun yeni sezon erkek koleksiyonunda; klasik renklere ek olarak, gri, lacivert, füme, bej, beyaz ve krem olmak üzere çok renklilik hakim... Tarz yaratmak isteyen erkekler için 2012 ilkbahar-yaz sezonun trendi ayak bileğinde biten FLO’nun yazlık şık botları ile yazın vazgeçilmezi şort ve bermudaları kombinlemek olacak

Rugan şıklığını sunan FLO modelleri ise toplantı ve özel davetlerde fark edilmek isteyen erkeklerin şıklığına şıklık katacak.

Hakiki deri ayakkabılara 49.99 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olmak isteyen erkekler, sezonun yeni trendlerini ve şık modellerini geniş bir ürün yelpazesiyle sunan FLO mağazalarında istediklerini bulabilecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT