Erken Kalkan Ev Alır!

Alışveriş Alışveriş Erken Kalkan Ev Alır!

Tarihler: 15 Eylül 2009 Salı ~ 15 Ekim 2009 Perşembe

Firma: Selective Kartal Evleri

Adres: Hürriyet Mah. Adnan Kahveci Bulvarı No:137 Kartal, İstanbul İstanbul İstanbul

Telefon: 0216 444 11 89

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 15, 2009 ~ Eki 15, 2009
Erken Kalkan Ev Alır!
1+1=7 & 3+1=14

Alper İnşaat, Kartal’da yapımına hızla devam ettiği ve %60’lık bölümünün satıldığı Selective Kartal Evleri’ni 8 ay sonra teslim ediyor.. Ev almak isteyenler, Selective Kartal Evleri’nde ev sahibi olmanın yeni formülünü buldu..

Alper İnşaat yetkilileri, geçen ay uyguladığı ve yoğun taleple karşılaştığı kampanyayı bayram nedeniyle Eylül ayında da devam ettirme kararı aldı..
Eylül ayı boyunca devam edecek olan ve “Erken Kalkan Ev Alır” sloganıyla lanse edilen kampanyada 7.000TL peşinatla 1+1, 14.000TL peşinatla 3+1 daire sahibi olmak mümkün..

Selective Kartal Evleri Projeler Grup Müdürü Gökhan Köse;
Eylül kampanyasında; ev sahibi olmak isteyenlerin, %5’lik peşinat ödemesi yaparak Selective Kartal Evleri’nde sadece bir daire değil, yüksek yaşam standartlarından oluşan bir yaşam alanı alabileceklerini belirtiyor.. “Peşinatı olmayanlar üzülmesin, peşinatsız da ev sahibi olunur.. Ev sahibi olmak isteyip yeterli peşinatı olmayanlar da peşinat ertelemeli ödeme sistemi ile ev sahibi olabilecekler..”

Selective Kartal Evleri’ne özel vade oranları ile banka kredisi kullanmak mümkün..
12 ve 24 ay ödemelerde vade farksız ödeme imkanı bulunuyor..120 aya kadar vade seçenekleri mevcut olup, 120 ay için vade oranı sadece %0,85.
Ayrıca, peşin ödemelerde daire bedeli üzerinden %15 indirim uygulanıyor..

Alper İnşaat tarafından yapımı hızla devam eden Proje 5.380 m2 alan üzerine kurulu 15 ve 18 katlı 2 blokta toplam 166 daireden oluşmaktadır. Daireler bir kısmı Adalar ve Marmara Denizi manzaralı, bir kısmı ise site, havuz ve şehir manzaralıdır.

Yüksek yaşam standartlarıyla E-5’e sadece 1 dakika mesafede olan Selective Kartal Evleri, seçici kişilikleriyle “Selective” bir hayat arayanlar için tasarlandı.. Üst düzey deprem güvenliği, 24 saat site güvenliği, Yetişkin ve Çocuk Yüzme Havuzları, Çocuk Oyun Alanı ve Pergolalar, Fitness Center, Tenis Kortu, Basket Alanı, 2 adet Teras Cafe ve 1 adet Havuz Cafe, Bay / Bayan sauna, Teleskop, Çok amaçlı salon,Hobi Odası, Kapalı Otopark

Daire içlerinde; Tümüyle 1. sınıf malzemeler, Hazır TV ve iletişim alt yapısı, Odalarda laminat parke, Islak zeminler 1. sınıf granit seramik, Ankastre seti (fırın, set üstü ocak, davlumbaz ve bulaşık makinesi), kombi, mutfak ve banyo dolapları ile portmanto fiyata dahil ve kullanıma hazır olarak teslim edilecek.
Ayrıca, her iki bloğun altında her daire için depo alanları bulunuyor..

Selective Kartal Evleri’nde üçü 1+1 olmak üzere toplamda 6 tip daire seçeneği bulunuyor.
Projede 1+1 daireler 140.000TL’den, 2+1 daireler 192.000TL’den, 3+1 daireler 280.000TL’den ve 4+1 daireler ise 382.000TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.
1+1 daire tipi 67,72 m2 –71,03 m2- 73,38 m2
2+1 daire tipi 96,42 m2
3+1 daire tipi 146,60 m2
4+1 daire tipi 191,33 m2

Ev Alma Komşu AlSelective Kartal Evleri’nin bir diğer özelliği ise, kalabalık site ortamlarından uzak, komşuluk ilişkisine imkan tanıyan samimi bir site ortamının olması..
Günümüzde kalabalık site ortamlarında kimse kimseyi tanımıyor, her gün birbirimize ve hayata teğet geçiyoruz.. Selective Kartal Evleri oluşturduğu sıcak, samimi ve sosyal site konsepti sayesinde insanların yeniden birbirine ve hayata dokunmasına imkan tanıyor..

Bu konseptte iş hayatının yoğunluğundan yorgun düşmüş kişiler bile, gün batımında Teras Cafe’de dostlarıyla keyifli vakit geçirebilecek veya çok amaçlı salonda çocuklarının doğum günlerini veya özel günleri sevdikleriyle paylaşabilecek.. En yakın arkadaşıyla tenis maçı yapıp, maçın yorgunluğunu havuz keyfiyle atabilecek.. Selective Kartal Evleri’ni tercih edenler, seçici davranmanın ödülünü alacak, hayata yeni bir başlangıç yapabilecek..

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT